Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zdrogovaný mladík vyskočil v Pardubicích z okna: Se zlomeným kotníkem a rukou utíkal před strážníky!

Autor: VaB - 
7. prosince 2021
13:55

Polonahý muž se zlomeným kotníkem a několikrát zlomenou rukou se snažil v Pardubicích prchnout před strážníky. Šanci neměl, nakonec byl dopaden. Mladík vyskočil z okna, nepočítal ale s tím, že je devět metrů nad zemí. Skončil v nemocnici. Prý si myslel že ho chce někdo zabít.

Vše začalo voláním ženy s tím, že jí polonahý muž v neděli po půlnoci klepe na okno. Do ulice Mladých v Pardubicích vyjela hlídka strážníků, cestou spatřili podle svých slov „přízrak“. Ve skutečnosti šlo o 25letého muže.

Ten se před nimi snažil kulhavým krokem utéct a pak se i bránil následnému ošetření. „Na první pohled bylo vidět, že za zvláštními pohyby 25letého muže jsou utrpěná zranění. Konkrétně zlomený kotník a několikrát viditelně zlomená ruka,“ uvedli strážníci na facebooku.

Nakonec se jim povedlo zjistit, co za těmito zraněními muže stálo. Z bytu zřejmě vyskočil oknem, jenže to bylo moc vysoko – konkrétně devět metrů nad zemí. „Do tohoto stavu duševního a posléze i fyzického jej dovedla konzumace pervitinu. Kvůli němu se muž domníval, že ho všichni chtějí zabít,“ dodali strážníci.

Muži nakonec strážníci zavolali sanitku, asistovali jim při převozu a stejně tak i zdravotníkům v nemocnici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání