Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie na Kladensku: Dívka (†17) spadla z rozhledny přímo na plot, nepřežila

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
20. září 2021
11:24

V Líském na Kladensku došlo v neděli k ohromné tragédii. Teprve sedmnáctiletá dívka se zřítila z 45 metrů vysoké rozhledny. Na místě zemřela, dopadla na plot.

K incidentu došlo v neděli odpoledne v obci Líský na Kladensku. K místu okamžitě vyrazila policie, záchranná služba vyslala vrtulník. „Kriminalisté prověřují okolnosti úmrtí mladistvé osoby, došlo k tomu na rozhledně Líské,“ informovala Blesk mluvčí policie Michaela Richterová. Podle informací Blesku bylo dívce sedmnáct let. 

Podle ní policisté nařídili soudní pitvu, která by měla určitě přesnou příčinu smrti. „Letecká záchranná služba se otáčela za letu, mladá pacientka na místě svým zraněním podlehla, lékař konstatoval už jen smrt,“ uvedla mluvčí záchranky Petra Homolová.

Rozhledna je majetkem jedné z telekomunikačních sítí, vstup na 45 metrů vysoký stožár je přístupný, schodiště je však zabezpečené pevným a vysokým zábradlím. 

Anifa ( 20. září 2021 12:00 )

Je to tragédie, upřímnou soustrast. Ale z té rozhledny se nedá spadnout. Buď musela přelézt a skočit nebo chtěla superselfíčko ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání