Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zloděj na Luční boudě sebral bundu rovnou z figuríny: Pak spokojeně odkráčel i s dětmi

Autor: VaB - 
5. srpna 2021
14:54

Přišel s manželkou a dětmi, prošel se hotelem a pak „nenápadně“ pod dohledem kamery ukradl z figuríny sportovní bundu. Téměř jistě pak s rodinou odešel a zmizel. Video ukazuje, jak mladý muž v modrém tričku a batohem na zádech odcizil bundu. Šlo snad o dárek pro jeho ženu?

Hotel Luční bouda v Krkonoších zveřejnil na svém Facebookovém účtu video, na kterém je vidět mladý muž při nepochopitelném činu. Turista nv recepci hotelu svléknul figurínu oblečenou do bundy a s kouskem sportovního oblečení odešel pryč!

Všechno provedl velmi pečlivě tak, aby ho nikdo nenačapal. Neustále se proto koukal kolem sebe a zároveň se snažil být co nejrychlejší. Když už se bundy konečně zmocnil, s úsměvem odešel. Hotel pro Blesk.cz později poskytl další záběry.

Video  Muž na Luční boudě v Krkonoších ukradl bundu z figuríny  - Luční bouda Krkonoše
Video se připravuje ...

Ty lapku ukazují, jak se pohybuje v hotelu. /odle mluvčího Luční boudy Jiřího Chvojky nakukoval i do restaurace. K hotelu přišel v doprovodu pravděpodobně partnerky a dvou dětí. S nimi po krádeži odešel. „Zbytek skupiny na něj čekal u rybníčka venku vedle Luční boudy po dobu, kdy on byl uvnitř...,“ sdělil Blesku Jiří Chvojka.

Trestí oznámení na neznámého muže zatím hotel nepodal. „Věříme, že pán bundu vrátí a vše vyřešíme domluvou. Pán byl zřejmě celkem profesionál a velmi chladnokrevný,“ dodal Chvojka s tím, že neví, zda u nich muž byl někdy ubytovaný. Zdálo se ale, že šel poměrně „na jisto“…

vinke ( 5. srpna 2021 16:29 )

Žena si neopomene udělat sefíčko a pochlubit se virtuálním kámoškám na FB. Ty si půjdou něco nakrást taky, dyť o nic nejde.Pokud to nezvládnou, přepadne jejich milec nějakou na ulici a bundu, šperky, kabelku atd. z ní serve. Dyť o nic nejde. A jejich děti? Tcc, naval, jinak ti rozbiju držku, řekne spolužákovi. Dyť o nic nejde....

vinke ( 5. srpna 2021 16:21 )

Jedna generace, která na morálku plivla v r. 1989 ho takhle vychovala a to, že si smí vzít beztrestně kdykoliv cokoliv nyní on učí i své děti. Třetí generaci, která sem už jen všemu a všem vysmívá. Luční Bouda jim pouze domluví, no a co? Zvedne ceny o 10% a jsou zahojeni .

begonie ( 5. srpna 2021 15:47 )

Trapák

panda82 ( 5. srpna 2021 15:47 )

A proč mu zakrýváte oči, ať vynikne v celé kráse, ubožáček, ženě určitě udělá radost

hayena ( 5. srpna 2021 15:07 )

Chudáci děti až uvidí tátu jak krade.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání