Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladá máma (†33) prohrabávala kontejner na oblečení: Ráno ji našli místní mrtvou

Autor: jel - 
7. července 2021
20:07

Třiatřicetiletou mámu patnáctiměsíčního syna Alarrah Lawrenceovou našli v úterý ráno lidé z Rockinghamu v Austrálii, jak visí z kontejneru na charitativní oblečení. Byla mrtvá. Podle policie zemřela nešťastnou náhodou, když prohledávala kontejner, uklouzla a zůstala zavěšená napůl uvnitř, kde se zřejmě udusila.  

Policie uvedla, že na záznamu z bezpečnostních kamer je vidět Alarrah, jak v úterý po půl druhé ráno parkuje se svým autem poblíž nákupního centra. Mladá žena následně přišla ke kontejneru určenému pro charitu, stoupla si na plastový kyblík a začala darované oblečení prohledávat. 

Co se dál stalo, není zcela jasné, ale podle West Australian matka s největší pravděpodobností uklouzla a zůstala horní polovinou těla zaseknutá v kontejneru. Místní obyvatelé ji tam našli až v pět hodin ráno, tou dobou už byla mrtvá. Z nádoby na oblečení jí visely jenom nohy.

„Z našeho dosavadního vyšetřování se zdá, že nejde o podezřelou smrt, s největší pravděpodobností osoba zemřela kvůli nešťastné shodě okolností,“ uvedl pro Daily Mirror seržant Andrew Elliott. Ten dodal, že je nejpravděpodobnější, že se žena uvnitř udusila.

„Nemůžu uvěřit, že jsi pryč. Nedokážu slovy popsat, jak jsem zničený. Budeš mi chybět a přál bych si, abych ti mohl říct ještě jednou, že tě miluji, jsi má spřízněná duše,“ napsal na sociální síti nešťastný přítel zesnulé.

Jeden z místních obyvatel uvedl, že byla Alarrah často viděna, jak tamní kontejner prohledává. Kvůli tomu, že oblečení bylo často poházené po ulici, prý byla nedávno na místo nainstalována bezpečnostní kamera a světlo.

 

yarda ( 8. července 2021 07:37 )

http­s://ww­w.no­vinky­.cz/va­se-zpravy/clanek/mlady-muz-se-uskrtil-v-kontejneru-na-elektroodpad-40128679
Hlavně, že nám C. & K. Slavná Evropská Ůnyje zakazuje skoro i sodovku, aby někoho neohrozily ty bublinky v ní.
Ty kontejnery pořád ještě existují.

smradlavamakrela ( 8. července 2021 00:03 )

Hlavně že Ama Zon vyhazuje zboží za miliardy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání