Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Autobus narazil do rodinného domu: Chybělo málo a skončil v obývacím pokoji

Autor: ran - 
2. července 2021
18:26

Na severním Slovensku autobus vjel do rohu rodinného domu. Zranilo se při tom několik cestujících, někteří skončili v nemocnici. Účastníkem nehody byl podle policie i řidič kamionu, který ale z místa ujel. Dům náraz málem nevydržel.

Autobus skončil v rodinném domě ve čtvrtek kolem 9:00 ráno v obci Huncovce v okrese Kežmarok v podtatranské oblasti. Vezl 15 cestujících, z toho 5 muselo být se zraněními odvezeno do nemocnice. Dům je nárazem poškozený.

Podle informací televize JOJ měl autobusu vjet do jízdní dráhy nákladní vůz, řidič linkového spoje musel strhnout řízení. Policie po řidiči náklaďáku pátrá. „Řidič autobusu se snažil vyhnout srážce s náklaďákem, sjel z cesty a narazil do neobývaného rodinného domu,“ uvedla policie.

Při příjezdu záchranných složek byli všichni cestující z autobusu venku, někteří byli lehce zranění, další si odnesli těžší šrámy, ty odvezla záchranka. Ostatním pasažérům byla zajištěna náhradní doprava.

Reportérka televize hovořila s majitelem domu, do něhož autobus vjel. Muž obývá prostory nemovitosti, jež jsou o kus dál za dvorem. V poničené části domu naštěstí nikdo nebydlí. Podle záběrů z místnosti je ale vidět, že stačilo málo a autobus zaparkoval rovnou v interiéru. Podle oficiálních zpráv má dům narušenou statiku.

Silnici policie z obou stran uzavřela a určila objízdné trasy, i tak se ale před místem nehody stihla vytvořit dlouhá kolona.

Video  Autobus narazil do rodinného domu, málem skončil v obýváku. 5 lidí skončilo v nemocnici.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 2. července 2021 21:15 )

tato rodinná vila nemohla mít statiku ani kdyby do ní autobus nenarazil, neříkejte že v tom žijí lidé , mokrá plesnivá halda cihel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání