Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drsné obvinění Terezy od její dvojnice: Drogy prý pašovala! A v kriminále sedí kvůli Simoně?!

Autor: jel - 
10. června 2021
05:00

Češka Tereza H.  (25) sedí už třetím rokem v pákistánském vězení, kde pyká za pašování drog. Po jejím zatčení v roce 2018 se v médiích zviditelnila její kamarádka Simona H., která z Pákistánu odletěla jen krátce před Terezou. Měly být nejlepšími kamarádkami, Terezino uvěznění však toto přátelství velmi rychle ukončilo. Simona se brzy začala objevovat na veřejnosti s jinou dívkou, shodou okolností také blonďatou Terezou. Ale tohle přátelství je už dnes také minulostí. Blondýnka se nyní na sociálních sítích pustila do Simony a také uvedla, že o pašování drog věděla!

Terezu zadrželi 10. ledna 2018 na letišti v pákistánském Láhauru, protože v jejím kufru našli 9 kilogramů heroinu. Kvůli tomu skončila ve vězení na pěkně dlouhou dobu a nyní čeká na odvolací soud. Její bývalá nejlepší kamarádka Simona však ihned využila Terezina neštěstí a vesele začala poskytovat rozhovory pro média.

Její vyjádření si však často protiřečila. Na jednu stranu totiž na dívku, se kterou jezdila na luxusní dovolené a trávila s ní spoustu času, plivala špínu, na druhou mluvila o tom, jak jsou si blízké a že Tereza „je její zlatíčko“. Tvrdila, že o pašování drog nevěděla. A v poutech jako Tereza také neskončila. Z Pákistánu odletěla dřív...

Je to zmije

Proti vyjádřením, která pronášela Simona v médiích, se ohradila sama Tereza. Bývalou kamarádku nazvala zmijí. „Když vás někdo dostane do kriminálu - je to zmije. Když vás někdo dostane do kriminálu a potom staví svou „kariéru“ na vašem neštěstí - je to PODLÁ ZMIJE. Ale když vás dostane do kriminálu tzv. nejlepší kamarádka, staví svou kariéru na vašem neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná, a všude kolem lže, jak když tiskne, tak to zamrzí, HODNĚ!!!“ napsala v dopisu Blesku.

Simona si z toho ale nic nedělala a brzy se na veřejnosti začala objevovat s jinou blond Terezou. Simona s novou "nejlepší kamarádkou" přidávaly na sociální sítě fotografie z luxusních resortů a užívaly si života, zatímco mladá pašeračka dřepěla v pákistánské věznici. Ale ani toto přátelství dlouho nevydrželo!

„Tereza číslo dvě“ se už prý se Simonou nebaví. Na sociální síti instagram se do ní navíc drsně pustila. „Znám ji přes 20 let a upřímně jsem zlejší osobu nepotkala a každému doporučuju držet se sto metrů od ní,“ řekla v sérii videí, v nichž na bývalé kamarádce nenechala nit suchou. „Je to obyčejná šl*pka, která lidem závidí, pomlouvá, myslí si o sobě, že je nejhezčí, přitom kdybyste ji v realitě viděli, tak byste se zblili,“ pokračovala ve svém vyjádření. Simoně se prý nyní narodilo dítě a živoří. 

Simoně se narodilo dítě?

Udělala si dítě s totálním deb*lem. Žije tam v nějaké vesnici v České republice. Nemá peníze, ani na to si zajít ke kadeřnici,“ uvedla rozzlobená blondýnka na sociální síti.  Podle bývalé kamarádky navíc Simona zaplatila za to, aby se dostala na titulní stránku časopisu pro pány. Údajně ji to mělo stát 50 tisíc korun! „Fotograf, co ji fotil, říkal, že upravit ty fotky byla asi jeho nejtěžší práce v životě. Protože ona fakt hezká není, bohužel to byl podvod a celé si to zaplatila slečna,“ řekla a dodala, že tím prý chtěla Simona zakrýt svou práci společnice ve Švýcarsku i jiných zemích. 

Drogy pašovala?!

„Simona mi v životě strašně ublížila, tak jako ublížila každé dívce v jejím životě. Tak jako ublížila Tereze a kvůli ní je teď Tereza devět let v Pákistánu,“ svoje vyjádření navíc rozvedla do detailů. „Bylo to tak, že Tereza drogy pašovala, ano, to všichni víme. Nebo spíš vím to já a ví to lidi v Uherském Hradišti a na Moravě,“ prozradila a dodala, že mladá dívka se tím prý vůbec netajila.

„Na Vánoce tam Tereza jednou vzala s sebou Simonu a co je to za náhodu, že Tereza dva roky převážela drogy a procházelo jí to a jednou tam vezme Simonu, která tam udělala problémy, že už tam být nechce. Odjela dříve, drogy převezla, v Londýně si za to vyzvedla 10 tisíc liber a Tereza tam zůstala,“ uzavřela sérii videí s nejedním šokujícím nařčením.

Video  Simona H. o zadržené Tereze: Je v klidu a čeká na pomoc! Od koho?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání