Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tři dny byl se mnou, čtyři s manželkou: Po smrti ženáče (†39) inkasovala milenka tučnou pojistku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
17. května 2021
06:26

Jak manželka, tak milenka se dočkaly od pojišťovny odškodnění po smrti Itala, který přišel o život při dopravní nehodě, uvedla agentura AFP s odvoláním na místní tisk.

Devětatřicetiletý muž z Turína na severu Itálie měl sice se svou ženou malé dítě, ale současně udržoval mimomanželský poměr, se kterým se nijak netajil. Loni zahynul při dopravní nehodě. Policie se snažila oběť nehody identifikovat, ale vdova byla zrovna na cestách, a tak se všech povinností chopila milenka. A také hned uplatnila svá práva - s odvoláním na dosavadní vztah s nebožtíkem a plány na společnou budoucnost.

„Byla spojena s dotyčným mužem nadějí na společné soužití. Opravdu vůči němu chovala silné city, žili spolu,“ argumentoval milenčin advokát Gino Arnone, který dokázal přesvědčit pojišťovnu, aby vyplatila pojistku oběma ženám.

„Tři dny byl se mnou, čtyři s rodinou,“ objasnila model soužití s ženatým mužem jeho milenka, která zůstala v anonymitě. Tisk neupřesnil výši vyplacené částky, mělo však jít o „značnou sumu“.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání