Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotopast nachytala neukázněné občany: Během 14 dní 14 lidí na černé skládce odhodilo odpad!

Autor: rc - 
7. května 2021
21:18

Na neukázněné občany si posvítilo město Ústí nad Labem. Městská policie v rámci akce „Čisté město“ na vytipovaném místě nastražila fotopast, jež měla zachytit občany při odhazování odpadu na černé skládce! Fotopast byla v městském obvodu Střekov pouhých čtrnáct dní a nachytala čtrnáct lidí, kteří se tam zastavili, aby se zbavili starých věcí.

Čtrnáct dní byla nastražená fotopast v městském obvodu Střekov v Ústí nad Labem, která tam zachycovala neukázněné občany při odhazování odpadu! Strážníci městské policie si v rámci akce „Čisté město“ rozhodli posvítit na černé skládky vznikající kolem města.

„Z podnětů místních občanů a znalostí strážníků byla na jednom vytipovaném místě umístěna fotopast, která měla zachytit neukázněné občany při odkládání odpadu na místa, která k tomu nejsou určená,“ uvedlo na své oficiální stránce na sociální síti Facebook město s odkazem na městskou policii, jež se o snímky z fotopasti rozhodla podělit.

Během čtrnácti dnů totiž u na černo vzniklé skládky zastavilo několik aut. „Během čtrnácti dnů bylo na místě zjištěno čtrnáct osob, které zde svůj odpad vyhodily,“ uvádí dále na facebooku město s tím, že šlo především o komunální odpad, nábytek či staré pneumatiky. Nic netušící neukázněné občany však nyní čekají opletačky se zákonem. „Všechny případy byly předány k dořešení příslušnému správní orgánu,“ uzavřelo město.

VIDEO: Čtveřice nezletilců bezdůvodně zbila v Brně mladíka.

Video  Čtveřice nezletilců bezdůvodně zbila v Brně mladíka.  - Městská policie Brno, Policie ČR
Video se připravuje ...

hafblaf ( 8. května 2021 08:27 )

U nás jsou malé, nebo spíše žádné pokuty, které stejně nikdo neuděluje, proto to tyhle ho-va-da v klidu dělají. Děcka ve školách se učí mnoho zbytečných blbostí, ale jak si nezničit přírodu je velká neznámá. Není se, ale čemu divit, když ekologové jsou pro presidenta a další vládnoucí bandu jen paraziti, zdržující plnění kapes zbohatlíkům. (Zbohatlík dle prezidenta čestný člověk, žádný nýmand).

offline ( 7. května 2021 22:23 )

Město posvítilo, Blesk zhasnul. Proč nemůžete ukázat SPZtky, aby se dalo dohledat kde tihle ****** bydlí a jak se jmenují?

Japan11 ( 7. května 2021 21:43 )

Napařit pokutu tak vysokou, aby si to zapamatovali navždy. Cena za odvoz odpadu do sběrných dvorů je minimální nebo žádná!! Chce to jen trochu času.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání