Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Snoubenci (†25 a †28) se na dovolené otrávili oxidem uhelnatým: Majitele hotelu obvinili z vraždy!

Autor: rc - 
21. dubna 2021
18:17

Bezvládná těla Jeana Voslooa (†25) a Mari Hoonové (†28) ležela v hotelu ve Východním Kapsku v Jihoafrické republice. Snoubenci si tam užívali krátkou dovolenou se svým kamarádem, který jejich těla našel v koupelně. Z vraždy zamilovaného páru byl obviněn majitel hotelu Kevin Pretorius (47). Dvojice se měla otrávit oxidem uhelnatým.

Snoubenci Jean Vosloo a Mari Hoonová odjeli v minulém roce se svým kamarádem do Východního Kapska v Jihoafrické republice, aby si tam užili krátkou dovolenou. Prázdniny však skončily tragicky. Šestadvacátého dubna do jejich pokoje vešel jejich kamarád Stephan.

V koupelně se mu naskytl hrozný pohled, jeho dva přátelé tam leželi bezvládní. Případem se začala zabývat policie a vyšetřování smrti snoubenců, kteří se měli brát v minulém měsíci, se protáhlo na celý rok. Až minulé úterý byl z jejich vraždy obviněn majitel hotelu Kevin Pretorius.

Ani jeden z mrtvých neměl na těle viditelná zranění. Toxikologie podle informací britského deníku The Sun odhalila, že zemřeli na otravu oxidem uhelnatým. „Zatčení Pretoria následuje po rozsáhlém vyšetřování, které začalo v neděli 26. dubna 2020,“ uvedl mluvčí policie Majola Nkohli. Policie při prvotním vyšetřování podle zmíněného deníku uvedla, že za smrt snoubenců může vadný plynový kotel, ovšem důkazy, které vedly k obvinění, zatím nezveřejnila.

VIDEO: Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu.

Video  Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání