Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zápasník MMA ze žárlivosti umlátil k smrti svou ex (†47): Učitelka randila se žákem (15)

Učitelku (†47) umlátil její ex: Žárlil na zajíčka (15), se kterým randila (ilustrační foto)!
 (Autor: archiv)
Autor: jžk - 
22. března 2021
14:33

Bývalý trestanec Paul Robson (50) zavraždil Caroline Kayllovou, když se dozvěděl, že má milence. Nyní čelí obvinění i za pokus o zabití patnáctiletého hocha nůžkami a sekáčkem na maso.

O děsivém případu informoval webový zpravodaj Daily Mail. Z vraždy sedmačtyřicetileté Caroline Kayllové byl obviněn zápasník v kleci Paul Robson, se kterým měla v minulosti poměr. Podezřelým je i nezletilý milenec (15) zavražděné, který byl u krvavého incidentu přítomen. K vraždě došlo 15. listopadu 2020 před domem zavražděné v Lintonu v Northumberlandu.

Robson se s Kayllovou seznámil ve vězení, kde pracovala jako dozorkyně. Od roku 2018 spolu žili, ale několik týdnů před vraždou došlo k rozchodu. Bývalý kriminálník ale zjistil, že jeho bývalá partnerka navázala vztah s patnáctiletým chlapcem, začal ji proto vydírat. Caroline se svěřila kamarádce, že po ní chce 35 tisíc liber (cca 1 milion korun), jinak ji zničí a rozhlásí pověry po škole, kde v té době pracovala. O deset dnů později mu peníze skutečně poslala na účet.

Zápasník MMA však i přes to rozeslal několik zpráv bývalému sousedovi, v nichž mu pověděl o nelegálním poměru učitelky se žákem. Osudového dne jel přes tři hodiny z Glasgow do Lintonu, kde si koupil vybavení a čpavek, než se vydal k jeho bývalému bydlišti. Svědci na ulici slyšeli ženský hlas, který křičel: „Vypadni!“ A Robson ještě toho večera zaklepal na dveře sousedního domu, aby oznámil, že je na tom Caroline špatně.

Když soused dorazil na místo, našel spoustu krve, vlasů a dospívajícího chlapce, který byl k smrti vyděšený a zvracel. Její vrah ji podle všeho zkopal, dupl na hlavu, usekl chomáče vlasů, rozřezal šaty a sekal do hýždí. Podle zranění očí a modřin na krku ji také škrtil. Učitelka byla převezena do nemocnice, kde svým zraněním podlehla.

VIDEO: Stodolovi - nejhorší sérioví vrazi v našich dějinách. Policie i soudní lékaři ale při vyšetřování totálně selhali.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání