Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena bez licence se vydávala za plastickou chiruržku: Muži při zákroku zpackala plastiku nosu

Autor: shp - 
19. března 2021
20:27

Vystupovala jako licencovaná plastická chiruržka. Byla to však lež. Žena oprávnění k provádění chirurgických zákroků na americké Floridě neměla. Alcalira Jimenézová De Rodriguezová (56) pak při plastické operaci zpackala muži nos. Poté, co prasklo, že je podvodnice, skončila za mřížemi

Jak uvedl web New York Post, Jimenézová De Rodriguezová byla zatčena uprostřed jiného zákroku minulý měsíc. Strážce zákona zalarmoval Vincenzo Zurlo. Právě jemu zpackala obviněná žena plastiku nosu. Nechala si za ni zaplatit v přepočtu asi 62 tisíc korun. Nos se však Zurlovi špatně hojil a podstoupil proto další zákrok. I po něm je však zdeformovaný.

Žádnou licenci neměla

Muž se poté dovtípil, že s chiruržkou není něco v pořádku, a zeptal se na číslo její lékařské licence a pojištění kvůli zanedbání péče. Ona mu ale ani jedno nedala. Vyšetřovatelé pak zjistili, že žena nemá žádné lékařské oprávnění. Navíc vyšlo najevo, že Zurlovi předepsala antibiotika jménem jiného doktora, uvedla televize WTVJ.

Nedokázala mi udělat dobře nos, předepsala mi medikaci od jiného doktora, nemohla najít řešení mých bolestí, takže je něco špatně. Něco musí být špatně. To ona mi dělala plastický zákrok onoho dne. Zničila mi život,“ řekl ztrápený muž televizní stanici. Jimenézová De Rodriguezová skončila za mřížemi vazební věznice v Miami.

Prý jde o zkušenou lékařku

V ní je držena na kauci v přepočtu 110 tisíc korun. Po jejím zatčení se objevila na webu GoFundMe sbírka na její podporu. Píše se na ní, jaká je Jimenézová De Rodriguezová dobrá žena a zkušená lékařka původem z Venezuely, která pomohla více než 500 pacientům. A nyní se prý se dostala do špatné situace, protože neměla v pořádku licenci.

Video  Silvia Kucherenko: Nemám žádné plastické operace.  - Instagram
Video se připravuje ...

diskutujici ( 20. března 2021 08:42 )

Když nevím, tak se raději prvně podívám. Fakt, tohle bych nečekal:
chirurg, -a m.; chiruržka i chirurgyně ž., mn. 2. -yň i -yní

bobou ( 20. března 2021 08:02 )

Chiruržka je v USA asi nový název pro chirurgičky bez licence...cháchá.
Nebo absolutní neschopnost redaktorů, kteří něco napíší, aniž by si to po sobě zkontrolovali.

Uživatel_5477579 ( 19. března 2021 22:50 )

Chirurgičku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání