Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maminku zabilo kolo uvolněné z jiného auta, na místě byla mrtvá. Zůstaly po ní dvě děti

Autor: ran - 
1. března 2021
16:48

Auto Carol Hardyové (†52) z amerického Texasu zasáhlo kolo z jiného vozidla do předního skla tak nešťastně, že matka dvou dětí byla na místě mrtvá. Žena zrovna vezla svého syna z baseballového zápasu. 16letému viníkovi nehody se nic nestalo a zatím nebyl ani obviněn, napsal deník New York Post.

Carol Hardyová (†52) měla dvě děti, mladší dceru Caly a staršího Kaydena (17). Toho v osudný den 25. února vezla domů z jeho baseballového zápasu. Syn v klidu pospával na zadní sedačce a netušil, že za pár okamžiků mu nešťastně uvolněné kolo zabije maminku. 

Z pick-upu, který řídil 16letý mladík, kolo vylétlo velkou rychlostí přímo do předního skla vozu Carol. Kolo bylo tak těžké, jeho rychlost tak velká a zásah bohužel tak přesný, že ubohé ženě už nebylo jak pomoci. 

Oba vozy se následně vybouraly, jeden z nich narazil do auta, které převáželo čtyřčlennou rodinu, otce a jeho tři děti. Řidič skončil v nemocnici s lehčími zraněními. Podobně dopadl i Kayden, který si při nárazu zlomil roku.  

Holčička Caly byla tou dobou doma. Teď spolu s bratrem oplakává svoji maminku. Hodní lidé se na ně skládají ve finanční sbírce vyhlášené na stránkách gofundme.com.

Proti 16letému řidiči zatím nebylo vzneseno obvinění, ale podle odborníka osloveného televizí ABC 13 je pravděpodobné, že závada na vozidle dělala velký hluk, a řidič si jí tak prý měl všimnout.   

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání