Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podezřelý muž chtěl utéct policistům: Skončil po krk v kravském trusu!

Autor: jžk - 
16. prosince 2020
19:22

Policie ze Sussexu zastavila ve středu 2. prosince muže v kradeném autě. Řidič před strážci zákona zkusil utéct přes pole po svých. Na policejním facebooku se posléze objevila fotografie zadrženého, který byl od hlavy k patě pokrytý kravskými výkaly!

Podezřelý začal prchat přes zemědělskou půdu ve snaze uniknout trestu, jámu hnoje však přeskočit nedokázal. Policajtům ze Sussexu se nešťastníka zželelo a společnými silami ho z nevábně zapáchající hromady kravinců vytáhli. 

Díky odhodlání strážníků mohla proběhnout záchrana a všichni jsou nakonec v pořádku, i když pokrytí kravskými hovínky,“ napsala policie na svou facebookovou stránku. Jestli vám tato situace stále nepřipadá dostatečně zahanbující, tak má muž na fotografii tepláky na půl žerdi, když ho tahali z jámy plné smradlavé hmoty ven. 

Stovky pobavených komentářů gratulovaly policii k smradlavému zadržení. „Skutečně doufám, že ho někdo před přepravou osprchoval… Vsadím se, že strážníci pak dostali kompenzaci v podobě zákusku,“ napsal pod příspěvek jeden z vtipálků. „Doufám, že ho vyzvali, aby se svlékl, než nastoupil do auta, a oblečení zabalili do kufru jako důkaz,“ napsala Fiona Lottová. 

Co k tomu víc říct? Snad jen stručné shrnutí, které trefně vystihl komentující Gaz Wilson: „Prostě hnůj.”

O poznání voňavější zásah za sebou mají strážníci z Břeclavi. U zloděje našli kradené čokolády.

Video  Zloděj v Břeclavi doplatil na svou mlsnotu, strážníci ho přistihli s kradenými čokoládami.  - Městská policie Břeclav
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání