Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie zatkla úchylného zloděje podprsenek: Doma měl 200 kusů prádla

Autor: jel - 
18. prosince 2020
11:08

Podivný případ šetří policie v thajském městě Čiang Mai. Žena v domácnosti Kamma Jureepornová (29) ohlásila, že se jí ve veřejné prádelně ztratil kufr plný špinavého prádla. Vyšetřovatelé zjistili, že jej ukradl pětadvacetiletý Suriwong Itthiphon. Když ho přišli zatknout, nestačili se divit, doma měl přes 200 kusů použitých podprsenek.

Poté, co policie dorazila k prádelně, z kamerových záznamů zjistila, že kufr odcizil muž v džínové bundě a z prádelny odjel na motorce. Podezřelého identifikovali jako Itthiphona a vydali se ho v neděli 12. prosince zatknout.

V domě je ale čekalo nepříjemné překvapení. Zvrhlík tam měl více než 200 použitých a znečištěných podprsenek, o nichž se předpokládá, že byly ukradeny z prádelen ve městě.

Zahanbený zloděj byl pak nucen pózovat s nakradeným prádlem a tvrdil, že se nejedná o žádný fetiš. „Nečichal jsem k těm podprsenkám ani s nimi nemasturboval. Netuším, proč jsou špinavé. Nevzrušují mě,“ řekl po zatčení.

Ittiphone tvrdil, že když se do bytu nastěhoval, už tam podprsenky byly. Později se ale podle policie přiznal. „Podezřelý popřel použití podprsenek pro svůj sexuální fetiš, ale později připustil, že k nim čichal, dokud nedosáhl orgasmu,“ řekl policejní podplukovník Wongratanamacha Prayup.

Video  Jak pečovat o podprsenky? Nikdy je neždímejte a nesušte na slunci  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání