Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zoufalé pátrání: Maminka z Trutnovska už 3 měsíce hledá dceru Martinku (15)

Autor: DH - 
15. prosince 2020
16:33

Už od září pátrá policie i její maminka Karolína po patnáctileté Martině Králové z Trutnovska. Maminka prosí o pomoc i uživatele facebooku, dívka podle jejích slov utekla z domova a dodnes se neozvala.

Ta nejhorší noční můra, jaká může rodiče potkat, se odehrála na Trutnovsku. Matce Karolíně H. se na konci září domů nevrátila její dcera Martina Králová (15) a dodnes o sobě nedala vědět. Vše od té doby řeší policie, zatím bezvýsledně.

Martina byla naposledy viděna v blízkosti hokejového stadionu ve Vrchlabí, kde také podle komentářů na facebooku žije její otec. Matka ovšem u příspěvků tvrdí, že tam se dívka nezdržuje. „Moc se o ni bojím, už tři měsíce je nezvěstná. Děkuji za pomoc, zoufalá máma,“ napsala paní Karolína.

Podle policejního databáze pohřešovaných osob má Martina hubenou, přibližně 160 až 170 centimetrů vysokou postavu, černé rovné vlasy a modré oči. Několik jejích fotografií koluje po sociálních sítích. 

Pokud by někdo měl informace o tom, kde se Martinka nachází, měl by neprodleně kontaktovat policii. O dívku má její rodina velký strach.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání