Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve Zlíně se zatoulala tříletá holčička: Domů se vrátila s policejním medvídkem

Autor: chal - 
10. prosince 2020
16:14

Chvilka nepozornosti přinesla jedné mamince ze Zlína velké nervy. Když s tříletou dcerkou vyzvedávala starší dítě ze školky, na chvilku ji ztratila z očí a ona se ztratila. Situaci naštěstí zachránila všímavá kolemjdoucí a plyšový medvídek.

Několik nových vrásek obstarala tříletá holčička ze Zlína své mamince. Tu ve čtvrtek 3. prosince doprovázela do školky vyzvednout staršího sourozence. Až do příchodu ke školce bylo vše v pořádku. Jenže potom maminka na pár vteřin ztratila tříletou dceru z očí a chvíli se věnovala staršímu dítěti. Když se otočila zpět, čekal ji šok. Holčička byla pryč.

Maminka dceru okamžitě začala hledat a spojila se s manželem. Dcerka si z náhlého osamění asi příliš velkou hlavu nedělala, protože ji nedaleko školky našla náhodná kolemjdoucí. Té přišlo zvláštní, že si tak malá dívenka hraje ve sněhu sama, a tak když se k ní nějakou dobu neměl žádný dospělý, zavolala městské policisty.

Strážníci se holčičky ujali, vzali ji do služebního vozu a věnovali jí plyšového medvídka, kterého v autě vozí právě kvůli takovým případům. Dívenka naštěstí věděla, kde zhruba bydlí, i jak se jmenuje, a tak pro strážníky nebyl větší problém zatoulanou předškolačku odvézt domů, kde si ji převzal šťastný tatínek.

V Česku policisté za rok řeší kolem pěti tisíc případů pohřešování dětí. Drtivá většina těchto dětí se nakonec dostane domů živá a zdravá. Bohužel se to ale nestane vždy. Jeden z takových tragických případů bylo zmizení Aničky Janatkové.

Děti, které zmizely beze stopy. Tyhle tvářičky nedají policistům spát.

luklovah ( 10. prosince 2020 16:43 )

Vy děláte jak kdyby Anička Janotková byla jediná holčička na světě která se ztratila.Co Románek ,Jakub nebo Terezka a spousta dalších dětí které byly zavražděny.Umíte psát jenom o jediném dítěti a to Aničce Janotková které se ztratilo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání