Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Brutální napadení kvůli chybějící roušce: Mladík řekl, proč zmlátil muže, který ho napomenul

Autor: chal - 
8. prosince 2020
16:17

Porušil povinnost nosit roušku na veřejném místě, a když ho na jeho pochybení někdo upozornil, dotyčného ještě surově zmlátil. Řeč je o mladíkovi, který brutálně napadl cizího muže na autobusové zastávce. 

K šokujícímu napadení došlo na autobusové zastávce ve slovenské Nitře. Incident vyprovokovali dva nezodpovědní mladíci, kteří se na veřejném místě pohybovali navzdory platným vládním opatřením bez nasazených roušek.

Toho si všiml další z čekajících pasažérů. Když 49letý muž dvojici na pochybení upozornil, dočkal se hrubých urážek. Mladík si nicméně roušku nasadil. Ve verbálním útoku ale pokračoval a ten posléze vygradoval v útok fyzický. Agresor začal dotyčného kopat a mlátit pěstmi.

Video  Brutální napadení kvůli roušce: Nitranská policie pátrá po útočníkovi.  - Polícia SR - Nitriansky kraj
Video se připravuje ...

Druhý muž útoku svého společníka jen přihlížel. Po chvíli pak dvojice odchází. K incidentu došlo už 26. listopadu, policisté záběry z čekárny zveřejnili po bezvýsledném pátrání až v pátek 4. prosince.

Zapojení veřejnosti do pátrací akce vyšlo na jedničku. Jen pár hodin po zveřejnění záběrů z čekárny se podařilo útočníka na základě informací občanů najít.

K události se na sociální síti dokonce vyjádřil i mladý agresor a snažil se vše vysvětlit. Fyzický útok nepopřel, nicméně napadený ho k němu prý vyprovokoval. „On mě začal fotit a nahrávat, nadával nám. Upozornili jsme ho, ať se uklidní, že jsme si roušku hned nasadili, ale on pokračoval. Volal jsem dokonce i policii, že na něj chci podat trestní oznámení, protože mě fotí a nahrává. On se s námi stále bavil sprostě, tak mi ujely nervy,“ uvedl mladík na svou obranu.

knirek ( 8. prosince 2020 23:53 )

Mám děsnou smůlu. Ještě jsem nikdy nepotkal takový hovado. S chutí bych ho seřezal. Když vidím ty nožičky, polámal bych mu je jako špejle.

sacred10 ( 8. prosince 2020 17:47 )

Kdyby se do nich ten lempl nenavážel,tak by se mu nic nestalo.

diskutujici ( 8. prosince 2020 16:39 )

"..došlo už 26. listopadu, .......zveřejnili až v pátek 4. prosince.."
Pořád je to lepší jak u nás - u nás v zimě hledají ty z jara (v lepším případě).

renalek ( 8. prosince 2020 16:22 )

Kdo mu to sežere? Lépe by udělal,kdyby přiznal je je blb!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání