Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krásná boxerka čelí obvinění: Manžela prý umlátila k smrti, nebyli svoji ani rok

Autor: jel - 
5. prosince 2020
15:25

Brazilka žijící ve Švýcarsku Viviane Obenaufová (34), která je slavnou bývalou boxerkou, byla zatčena. V současné době je ve vyšetřovací vazbě a čelí obvinění z toho, že umlátila k smrti svého bohatého manžela Thomase (†61). Za toho se provdala teprve letos v lednu.

Obenaufová se narodila v brazilském Rio de Janeiru a nejprve se věnovala fotbalu a byla olympijskou gymnastkou. V osmnácti letech se začala profesionálně věnovat boxu a byla velmi úspěšná. Předtím, než loni odešla do důchodu, vyhrála 14 zápasů a jenom 6 prohrála. Po ukončení kariéry začala nejprve pracovat v pohostinství ve Švýcarsku a pak si otevřela svou vlastní tělocvičnu.

Za Thomase, který vlastnil úspěšnou restauraci Des Alpes ve městě Interlaken, se bývalá boxerka provdala v zimě. Podle policie měla manžela umlátit tupým předmětem v bytě, v němž společně žili. Oběť zemřela na následky masivního zranění. 

Podle švýcarského deníku Blick už Obenaufová jednou strávila několik hodin v cele v Británii. Byla zatčena po incidentu v nočním klubu, kdy praštila muže, který se jí snažil osahávat. Restaurace, kterou zesnulý Thomas vlastnil, je nyní zavřená a není jasné, kdy se znovu otevře, před jejím vchodem se však na památku oběti objevily květiny a svíčky.

tryskomys ( 6. prosince 2020 05:24 )

Ted bude u soudu na prvním místě,jaká je barva kůže,čím tmavší,tím je to pro grázlíka lepší.

NovyZakon ( 5. prosince 2020 16:44 )

A taková to byla velká láska -)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání