Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Známého muzikanta (†30) rozčtvrtila jeho žena Marina: Jeho prsty prý dala sežrat krysám

Rapper Andy Cartwright s chotí
Rapper Andy Cartwright s chotí  (Autor: Profimedia)
Autor: jel - 
1. listopadu 2020
19:08

Marinu Kochalovou (36) zatkla policie, která ji podezřívá z vraždy jejího manžela, ruského rappera Andyho Cartwrighta (†30). Podle vyšetřovatelů měla s mrtvým tělem sex a poté ho měla společně se svou matkou rozřezat. Prsty zavražděného prý daly sežrat krysám.

Podezřelá však svou vinu popírá a tvrdí, že manžel zemřel přirozenou smrtí. Přiznala se pouze k tomu, že jeho tělo rozřezala. Vyšetřovatelé však tvrdí, že mají dost důkazů, které ukazují na to, že vraždu předem plánovala. „Krátce před smrtí Andyho koupila Kochalová lék v městské lékárně, který později použila ke spáchání trestného činu,“ uvedli kriminalisté. Podle nich měla svého manžela otrávit velkou dávkou inzulinu.

Policisté zatkli také matku podezřelé Elenu Kochalovou, protože prý existují důkazy o tom, že se s dcerou na vraždě domlouvala a nakonec jí pomohla tělo zavražděného rozřezat. Těla se chtěly zřejmě zbavovat po částech, protože prsty daly sežrat krysám a zbytek uložily do mrazáku v petrohradském bytě.

Právnička Eleny Kochalové byla zatčením její klientky velmi rozzuřená a nazvala to poslední kapkou. Tvrdila také, že se policie Eleny vyptávala na nechutné otázky. Vyšetřovatelé se údajně měli ptát, zda ochutnala krev zavražděného a zda měla s mrtvým sex. Celou vraždu dvojice žen údajně spáchala proto, že rapper byl své manželce nevěrný.

Podle vyšetřovatelů rappera manželka předávkovala léky. Detaily nebyly zveřejněny, soud nicméně považoval argumenty obžaloby za natolik přesvědčivé, že ženě 30. října prodloužil vazbu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání