Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie hledá Alenu (32): Je v ohrožení života! Svůj vůz odstavila v lese

Autor: ČTK, VaB - 
7. října 2020
18:16

Policisté pátrají po dvaatřicetileté Aleně Polákové, která žije v Olešnici na Semilsku. Její opuštěné auto našli v úterý, žena byla naposledy viděna o den dříve dopoledne v Turnově. Alena trpí depresemi, policie má obavy o její život.

Důvody o život ženy jsou namístě. Podle policejní mluvčí Ivany Balákové se už v minulosti pokusila o sebevraždu, navíc na tom není v současné době psychicky nejlépe. 

Zmizení Aleny Polákové telefonicky oznámil 6. října vpodvečer její otec, který žije ve středních Čechách a dcery se nemohl od neděle dovolat. „Následnou prověrkou v místě jejího současného bydliště v Olešnici jsme zjistili, že tu byla naposledy viděna v neděli 4. října odpoledne. Pohřešovanou ještě zaznamenala bezpečnostní kamera v Turnově na náměstí v pondělí 5. října kolem půl desáté dopoledne,“ uvedla Baláková. Žena v té době užívala vůz Škoda Felicia červené barvy, který policisté našli v úterý kolem 18:00 zaparkované na lesním parkovišti poblíž obce Žďársko-Skokovy, asi dva kilometry od jejího bydliště.

Hledaná žena je vysoká přibližně 165 centimetrů, je štíhlé postavy. Má modrošedé oči a dlouhé, černé vlasy, které nosí obvykle vyčesané do culíku nebo do drdolu. V pondělí měla na sobě světle šedou mikinu s kapucí a černé kalhoty. Na nohou měla bílé sportovní boty a s sebou černý batůžek. Lidé se s informacemi o pohřešované mohou ozvat na tísňovou linku 158 nebo je předat v kterékoliv služebně policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání