Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilec (43) u nádraží v Přerově brutálně zbil staršího muže: Napadený v nemocnici zemřel

Opilec u přerovského nádraží před hospodou napadl staršího muže. Ten později v nemocnici zemřel.
Opilec u přerovského nádraží před hospodou napadl staršího muže. Ten později v nemocnici zemřel.  (Autor: Blesk: Pavel Ryšlink)
Autor: rys - 
14. září 2020
15:59

Opilý 43letý muž z Přerovska napadl minulý týden po hospodské hádce u přerovského nádraží o jedenáct let staršího chlapíka. Nejprve ho údery pěstí srazil k zemi, pak ho ještě několikrát kopl. Napadený na následky zranění v nemocnici později zemřel. Policisté proto útočníka stíhají za těžké ublížení na zdraví s následkem smrti, za což mu hrozí až 16 let vězení.

Chlapi se pohádali před týdnem před přerovskou hospodou. Mladší pak zasypal staršího několika tvrdými údery do obličeje, po nichž se napadený bezvládně sesul k zemi.

Útočník mu ještě na rozloučenou přidal několik kopanců a šel na pivo na nedalekou restaurační zahrádku. Tam ho následně našli a zadrželi muži zákona. Napadený muž skončil na ARO olomoucké fakultní nemocnice, útočník skončil s 2,28 promile na záchytce.

„Napadený muž nyní na následky zranění zemřel. Případ proto převzali krajští kriminalisté, kteří útočníka zadrželi a obvinili z výtržnictví a ublížení na zdraví s následkem smrti. Soud na něj uvalil vazbu,“ sdělil v pondělí policejní mluvčí Libor Hejtman s tím, že v minulosti několikrát trestaný útočník může nyní strávit za mřížemi až 16 let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání