Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragický pátek na Frýdecko-Místecku: Náklaďák srazil chodce (†76) a vlak srazil ženu (†49)

Tragický pátek na Frýdecko-Místecku: Náklaďák srazil chodce (†76) a vlak srazil ženu (†49) (ilustrační foto)
Tragický pátek na Frýdecko-Místecku: Náklaďák srazil chodce (†76) a vlak srazil ženu (†49) (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
28. srpna 2020
21:59

Dvě smrtelné dopravní nehody řešili v pátek policisté na Frýdecko-Místecku. V Návsí nákladní auto srazilo chodce a v nedalekém Jablunkově vlak chodkyni.

 "Řidič nákladního vozidla Mercedes s přívěsem při couvání srazil šestasedmdesátiletého chodce. Při nehodě muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Příčiny a okolnosti tragické události prověřují třinečtí kriminalisté," řekla mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková.

První nehoda se stala okolo 09:00 v Návsí. Další tragická nehoda se stala o hodinu později v Jablunkově. "Žena, ročník 1971, vstoupila do prostoru kolejí před projíždějící osobní vlak," uvedla Jiroušková.

halba ( 29. srpna 2020 09:30 )

V obou pripadech,pokud se nejednalo o sebevrazdy,si to dotycni zavinili sami svou nepozornosti.

nemocna ( 29. srpna 2020 02:44 )

Je dobře že policie takové akce dělá ale mělo bych jich více protože řidiči si myslí že silnice je závodní dráha, každý někam spěchá a nebo nedává pozor na cestu při řízení telefonuje, jí, pije a neštěstí je hned, měla by se snížit rychlost všude a né ještě na nové dálnici povolovat šílenou rychlost jak mohou řidiči jed, to bude masakrů, bouraček a mrtvých, to nebudou policisté vědět kde první zajed, bouračka s vlakem nebo chodec na kolejích si za to můžou sami, nedávají pozor nezastaví před závorami, neberou vážně signalizaci že se jim nechce čekat tak spěchali ale už jen do hrobu

dfghjk ( 28. srpna 2020 23:46 )

Jedna tragická bouračka za druhou! A to i přes mediální masáž, jak nás příslušníci policie budou v těchto dnech masivně hlídat a kontrolovat. Takže opět se to poněkud nepovedlo. Rád bych věděl, zda soudruzi policisté cítí za tuto tristní bilanci nějakou zodpovědnost. Ale pochybuji. Ale pokud by jim došlo, že jejich přiblblé branně bezpečnostní akce jsou horší než nic, pak by to jistý pozitivní posun přece byl. Takže páni policisté, seďte na pr deli na služebně a čekejte až vás někdo bude potřebovat a zavolá, a ty vaše preventivní akce, kterými lidi akorát ser ete, raději zrušte. Jednak jsou na ho vno a druhak bude rázem policajtů víc než dost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání