Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie pět hodin rozháněla ilegální párty v luxusním sídle: Promořovalo se 700 lidí!

Autor: shp - 
28. července 2020
17:15

Párty to byla jistě nezapomenutelná, ale určitě ne rozumná a už vůbec ne legální. Policie musela na předměstí New Jersey Jackson Township rozhánět nelegální párty, které se zúčastnilo i přes karanténu kvůli koronaviru na 700 lidí. Odehrávala se v honosném sídle, kde stojí pronájem na noc přes službu Airbnb v přepočtu 18 tisíc korun.

Párty se konala v neděli. Policie o ní začala dostávat hlášení kolem půl deváté večer. A tato hlášení se začala množit jako houby po dešti. Když dorazili strážci zákona na místo, byl na něm dav skládající se z asi dvou set tancechtivých lidí.

Zatančil si i policista

Jak je to možné, není jasné, ale na jedné z fotografií byl dokonce zachycen jeden z policistů, jak paří. Netrvalo dlouho a na místě se shluklo asi 700 lidí a parkoviště bylo obsazeno stovkou vozů. Policie pak zkontaktovala majitele sídla Yaakova Weisse.

Ten z místa činu pláchl poté, co dorazily první dvě stovky tanečníků. Weiss byl nakonec zatčen stejně jako organizátorky Patience Guanueová (23) a Alicia Hinnehová (22). Porušili totiž nařízení guvernéra státu New Jersey Phila Murphyho o zákazu shromažďování.

Konec až v jednu ráno

Párty se nakonec podařilo úplně rozehnat až v jednu hodinu ráno. Luxusní vila dostala, co proto a uklízet ji jistě nebylo nic příjemného. Rozjařené fotografie jsou svědectvím o tom, jaká divočina se v domě odehrála.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání