Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rodinu probudily podivné zvuky: Na zahradě je čekalo nebezpečné chlupaté překvapení!

Autor: jel - 
25. června 2020
13:01

Členové slovenské rodiny našli na zahradě speciální zásilku. Ze zahrady se ozývaly podivné zvuky. Když obyvatelé domu vyhlédli z okna, nestačili se divit. Na jejich zahradě uvízla čtyři medvíďata, která se nemohla dostat zpět ke své mamince.

Medvědům se na Slovensku poslední dobou velmi daří a spatřit zde tato zvířata není vůbec neobvyklé. Čtyři mláďata se dírou v plotě dostala na zahradu rodinného domu, kde uvízla, a nemohla se dostat k mamince. Medvědice se je proto snažila přivolat zpět svým řevem.

„Třem medvíďátkům se podařilo vysvobodit, ale volali jsme státní policii, protože jsme se báli. Už bylo ráno a lidi šli na tramvaj,“ popsala podivný zážitek pro TV Markízu majitelka domu, kde zvířata uvízla.

To však není jediné setkání s medvědy. Dalšímu členovi rodiny se totiž zřejmě tatáž medvědice zjevila před autem. „No přijel jsem domů, vystoupil jsem z auta a chtěl jsem jít domů a najednou medvědice s mladými u plotu, to je potom taková zvláštní situace,“ popsal muž televizi.

Podle zkušeného lesníka je Slovensko medvědím rájem a takovéto početné rodiny ho už vůbec nepřekvapují. V místě, kde byla zvířata spatřena,

Slovenskou rodinu probudily podivné zvuky: Na zahradě byla medvíďata. Slovenskou rodinu probudily podivné zvuky: Na zahradě byla medvíďata. | Reprofoto TV Markíza
Slovenskou rodinu probudily podivné zvuky: Na zahradě byla medvíďata. Slovenskou rodinu probudily podivné zvuky: Na zahradě byla medvíďata. | Reprofoto TV Markíza
se naštěstí zatím nikomu nic nestalo. Netřeba dodávat, že setkání s medvědicí chránící svá mláďata může pro člověka skončit fatálně.

ivoadler ( 25. června 2020 17:18 )

Už je to hodně dlouho, kdy jsem byl s rodinou na dovolené v Jasné Dolině (Nízké Tatry). Užívali jsme si to, ale pak jsme byli poučeni: bacha na medvědy. Konec bezstarostného toulání po lesích. Do lesa jen po předchozím proškolení a vybaveni pepřákem. Nemám medvědy rád. Ani vlky.

vosavopruz ( 25. června 2020 16:30 )

v mrazáku nanuka,jinak ne

yokky ( 25. června 2020 15:08 )

zlymikes ( 25. června 2020 13:50 )

pořád lepší takový míša na zahradě než Kalousek nebo Vystrčil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání