Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie hledá svědky nehody autobusu ve Slaném: Nepřežil ji Kubíček (†7)

Autor: ČTK - 
15. června 2020
10:17

Policie hledá svědky úterní nehody ve Slaném na Kladensku, při které zemřel malý chlapec (†7). Jak sdělila mluvčí kladenské policie Michaela Nováková, neštěstí se šetří jako možné usmrcení z nedbalosti, obviněn ale zatím nikdo nebyl.

Autobus při nehodě najel na autobusovém nádraží do zastávky, u které stáli lidé. Havárii nepřežil sedmiletý Kubíček a další tři lidé se zranili.

„V této chvíli je nehoda šetřena jako podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti," uvedla mluvčí. V případě prokázání viny a odsouzení za to může hrozit až šestiletý trest a také zákaz činnosti. Zda mohla být příčinou nehody technická závada, určí odborné expertizy.

Autobus havaroval 9. června po poledni na autobusovém nádraží v centru Slaného. Spekuluje se o tom, že za neštěstím mohla stát technická závada, a také o tom, zda k nehodě nepřispěla nevhodná obuv řidiče.

Policejní vyšetřovatel žádá svědky, kteří byli v době nehody na místě a mohli by svým svědectvím objasnit průběh kolize, aby se přihlásili na telefonním čísle 974 873 330 nebo využili bezplatnou linku 158.

Video  Vrtulník odlétá od nehody ve Slaném  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

kralovna-vsech-mori ( 15. června 2020 13:24 )

Blesku, plesku. Lidé se nezranili, lidí byli zraněni. Možná by chlapec přežil, kdyby ho ten šílenec nezačal nosit a třepat s ním.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání