Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na náměstí v Postoloprtech se střílelo! Ozbrojený muž pálil pistolí po řidiči v autě

Autor: chal - 
5. června 2020
12:39

Na náměstí v Postoloprtech se odehrálo pořádné drama. Mladý muž tam neudržel emoce na uzdě a vytáhl zbraň na řidiče v zaparkovaném autě. Když šofér začal z místa ujíždět, ozbrojený mladík po něm začal střílet!

V úterý odpoledne došlo v Postoloprtech k incidentu, který skončil střelbou z pistole. Zbraň vytáhl 29letý muž na řidiče v zaparkovaném autě. Když začal šofér z místa ujíždět, vyzbrojený mladík se nerozpakoval a z pistole po vozu začal střílet! Projektily autu rozbily sklo zadního okna.

Policisté dostali hlášení o incidentu kolem třetí hodiny odpoledne, když na náměstí dorazili, oba aktéři už byli pryč. Střelec se nicméně později sám přihlásil na oddělení v Lounech a skončil v cele.

Jak policisté zjistili, 29letý střelec pálil ocelové broky z plynové pistole určené k airsoftu. Vyšetřovatel muže obvinil z trestných činů vydírání a výtržnictví. „S ohledem na skutečnost, že měl dotyčný k vydírání poškozeného použít zbraň, hrozí mu za zmíněný trestný čin v případě uznání viny soudem až osmiletý trest odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Petr Šlesinger ( 5. června 2020 13:09 )

By se podělal hrdina kdyby na něj vytáhl řidič skutečné železo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání