Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Simona chtěla koupit synovi štěňátko: Chlípný prodejce po ní požadoval sex!

Máma Simona chtěla koupit synovi (2) pejska: Chlípný podvodník po ní chtěl sex! (ilustrační foto)
Máma Simona chtěla koupit synovi (2) pejska: Chlípný podvodník po ní chtěl sex! (ilustrační foto)  (Autor: Blesk - Alexandr Malachovský)
Autor: rc - 
4. května 2020
19:51

Simona chtěla svému synovi (2) pořídit pejska. Na internetu našla inzerát, v němž muž nabízel malá štěňátka. Z prodejce se však vyklubal sexuální loudil a podvodník. Mladé mamince v konverzaci nabízel sex!

Dvouletý syn Simony před nedávnem ztratil svého psího kamaráda, a tak se mu k narozeninám rozhodla pořídit nové štěňátko. Věci ale šly úplně jinak, než si představovala. O případu informoval server TN.cz.

Simona na internetu našla inzerát muže, který nabízel k prodeji čtyři štěňátka. Rozhodla se ho proto kontaktovat na sociální síti s tím, že má vážný zájem o koupi. Inzerent jí nejdříve napsal, kolik štěně stojí a kdy bude k vyzvednutí, potom se ale konverzace zvrtla v nechutnou nabídku.

„Nedávno jsme přišli o pejska a syn je z toho smutný, bude mít narozky, takže k narozeninám,“ vysvětlila Simona muži situaci s tím, že má opravdu vážný zájem. „Koukal jsem, že máte dítě a 8 tisíc Kč je dost peněz, tak se můžeme domluvit nějak jinak,“ napsal zničehonic muž, což Simonu zaskočilo.

„Jo a jak?“ zareagovala. „Jestli chcete…,“ byla reakce muže. „Co máte na mysli ale?“ napsala Simona. „Budete mít bílou fenku a 8 tisíc Kč taky vám zůstane… Tak myslím, že jste dost chytrá a víte, co myslím,“ napsal muž.

„Jsem dost chytrá a vím, že štěňata vaše vůbec nejsou, fotky jste stáhl z jiného inzerátu a mě zkoušíte oj*bat. Vážně se styďte, sháním pejska pro dvouletého syna, kterému zemřel nedávno pejsek, a vy na mě zkoušíte tohle. Jste ubohej a nechutnej,“ napsala podvodníkovi Simona.

dietr ( 4. května 2020 23:56 )

Za těch osm tisíc si mohla koupit starší auto, aby za tím chlapem nemusela dojíždět vlakem.

Citronel ( 4. května 2020 20:42 )

Ale co když se jí nepokoušel oje..t a opravdu je měl,měla mu podržet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání