Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická nehoda motorkáře u Bakova nad Jizerou: Skončil zaklíněný pod návěsem!

Autor: yks, David Malík - 
23. dubna 2020
11:09

Smutná událost se stala ve čtvrtek dopoledne na křižovatce silnic u Bakova nad Jizerou na Mladoboleslavsku. Při nehodě tu zemřel motorkář. Přestože se záchranáři činili, seč mohli, muž se zaklínil pod návěsem a utrpěl smrtelná poranění. 

Smrtelná srážka motorkáře s kamionem zaměstnala složky integrovaného záchranného systému Středočeského kraje. Došlo k ní na křižovatce nedaleko čerpací stanice v obci Horka, což je součást Bakova nad Jizerou. 

„Informace o dopravní nehodě jsme obdrželi v 9:38 od záchranné zdravotnické služby,“ potvrdila pro Blesk tisková mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

„Došlo k ní na křižovatce poblíž obce Horky, odkud vyjížděl řidič nákladního vozidla. Srazil se s motocyklem, jehož řidič (ročník 1965) skončil zaklíněný pod návěsem. Muž utrpěl bohužel fatální zranění,“ doplnila Suchánková.

„Policie na místě odklání dopravu a vyšetřuje příčiny nehody,“ uvedla rovněž mluvčí. Podle informací Blesku dodávka vyjížděla z vedlejší silnice. 

 

 

ph71 ( 23. dubna 2020 13:10 )

Prosím autora článku o odpověď, kde je ten návěs. Bože! Když už něco píšete do médií, tak nepište hlouposti! Víte co je návěs, víte jak je návěs zapojen k tahači, víte co je tahač a co je valník? Tak napište nákladní auto a máte po starostech.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání