Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hazardéři s padáky vyskočili z věžáku! Jejich hru se smrtí natočil pohotový soused!

Hazardéři s padáky vyskočili z věžáku! Jejich hru se smrtí natočil pohotový soused!
Hazardéři s padáky vyskočili z věžáku! Jejich hru se smrtí natočil pohotový soused!  (Autor: Yotoube/ALIN a.k.a. Malines)
Autor: jel - 
20. dubna 2020
18:07

Dvěma polským parašutistům zjevně scházel adrenalin, a tak se rozhodli pro nebezpečný skok z obyčejného paneláku. Sousedům se povedlo zachytit jejich nebezpečný počin na video.

Neobvyklá podívaná se naskytla v pátek lidem žijícím ve Varšavě. Z dvacátého patra panelového domu tam totiž skočili dva odvážlivci s padákem. Riskantní skok naštěstí ve zdraví přežili! 

Někomu ze sousedů se však jejich hazardování nelíbilo a přivolali policii, která nyní celou věc vyšetřuje. Jiným sousedům se však podařilo celou situaci natočit na video, které se objevilo na serveru youtube.

„Karanténa už na ně možná byla příliš, ale jen hádám,“ napsal jeden z uživatelů pod video. „Skákali v rouškách? Protože pokud ne, je to na pokutu,“ dodává s nadsázkou jiný muž v komentářích. Jiní litují, že skok neviděli naživo. 

„Ujištuji vás, že prověřování postupuje velmi dynamicky. Jde nám všem o to, aby se takové situace neopakovaly, aby se všichni ve velkých i malých sídlech cítili bezpečně,“ uvedl k tomu pro Polsat nadkomisař Jaroslaw Florczak z policie polského hlavního města. Další informace odmítl sdělit s ohledem na probíhající vyšetřování.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání