Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Máma vyrazila na nákupy: Její dceru (†13) zatím někdo znásilnil a zavraždil!

Máma vyrazila na nákupy: Její dceru (†13) zatím někdo znásilnil a zavraždil!
 (Autor: facebook)
10. dubna 2020
20:12

Děsivý zločin se odehrál v mexickém městě Nogales. Máma 13leté Paoly si jenom odskočila na nákup a už toho zneužil neznámý zlosyn, který vnikl do jejího příbytku a tam znásilnil a zavraždil její holčičku. Šokovaní a rozzuření pozůstalí žádají spravedlnost, jenže tu dosud nebylo na kom vykonat.

Stejně jako řada další zemí se i Mexiko potýká s nástupem koronavirové infekce. Ve snaze zkrotit nákazu přijaly tamní úřady omezení svobodného pohybu osob.  O šokujícím případu, k němuž došlo ve městě Nogales informoval britský Mirror.

Bohužel právě v časech nejvyšší nouze se tam odehrál zločin, nad kterým zůstává rozum stát. Sotva matka 13leté Paoly vyšla ze dveří, aby v rámci vládních nařízení nakoupila jen to nejnutnější, potraviny a další potřeby pro domácnost, už do jejího obydlí vnikl zvrhlý psychopat.

Útok neměl majetkový motiv, agresor si nic neodnesl. Jen život nevinné dívky, kterou navíc před smrtí znásilnil. Když se matka vrátila domů, zjistila, že venku už stojí policejní vozy se zapnutými majáky. Dítě našel jeho otec v jedné z ložnic. Na obličeji měla Paola stopy po úderech.

„Neexistují slova, která by mohla vyjádřit mé pocity,“ uvedla matka oběti. Zato mnozí jiní slova našli a pod heslem „Spravedlnost pro Ana Paolu“ po sociálních sítích příběh obletěl bezmála celý svět.

Jak uvedl Mirror, neobjevily se žádné zprávy o zatčeních a vyšetřování krutého zločinu nadále pokračuje.

miky70 ( 10. dubna 2020 21:52 )

Co otec, ten to nebyl?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání