Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapce (†15) zabil koktejl alkoholu a drog: Morfin do piva mu nalila matka!

Zabila svého syna koktejlem léků a alkoholu
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ran - 
10. dubna 2020
18:17

Tak to byl smrtící koktejl. Extázi, kodein, diazepam, alkohol a marihuanu požil před smrtí 15letý Tyler Sttrawbridge. To vše navíc zapil morfinem s nadrcenými prášky proti bolesti, které mu podala jeho matka! Chlapec neměl šanci přežít.

Holly Strawbridgeová (34), sama silně závislá na lécích, vychovala ze svého syna prvotřídního narkomana. Nejen že nechala Tylera i jeho kamarády pít alkohol a užívat nejrozličnější návykové látky, ona si podle britského deníku Sun dokonce občas dávala s nimi! Rodinný flám skončil tragicky v únoru 2019 Tylerovou smrtí.

Krkavčí matka osudného večera už tak dost zfetovanému Tylerovi, který v průběhu dne doma slupl kde co, ještě nalila morfin do rozpitého piva a přisypala k tomu léky proti bolesti. Chlapec pivo vypil a šel spát.

Podle výsledků forenzního šetření v průběhu noci začala směs drog a alkoholu působit na Tylerovu nervovou soustavu. Chlapec přestal dýchat, upadl do kómatu a nakonec prodělal i zástavu srdce.

Neprobudil se ani po příjezdu přivolaných záchranářů, kteří ho našli ležet na podlaze v náručí matky. Po marných pokusech o oživení byl Tyler před polednem prohlášen za mrtvého. Holly Strawbridgeová skončila kvůli synově smrti v želízkách. 

Odsouzená u soudu stihla ještě prohlásit, že nikdy nikomu žádné drogy ani léky nenabízela a celý případ je spiknutí proti ní. Ve vězení by nicméně měla strávit následující desetiletí.

Greinfild ( 10. dubna 2020 18:43 )

důležity článek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání