Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (18) na internetu vyhrožovala šířením koronaviru: Obvinili ji z terorismu

Autor: rc - 
9. dubna 2020
16:09

Obvinění z terorismu čelí Lorraine Maradiagaová pocházející z amerického Texasu. Osmnáctiletá dívka na sociální síti vyhrožovala, že má v úmyslu nakazit co nejvíc lidí koronavirem!

Mladá dívka Loraine Maradiagová z Texasu si zadělala na pořádný průšvih. Loraine Maradiagaová na sociální síti Snapchat publikovala několik videí, v nichž vyhrožovala, že má v úmyslu infikovat co nejvíc lidí koronavirem. 

Loraine v neděli sdílela video, které natočila, když byla testovaná na koronavirus s pozitivním výsledkem. Místo aby odjela domů, ale pak dívka šokovala dalším videem.

Američanka v něm uvedla, že je na parkovišti u obchoďáku a má v úmyslu nakazit další lidi! „Jsem tady ve Walmartu, abych nakazila každého s*áče, protože jestliže já půjdu ke dnu, tak vy všichni půjdete taky,“ řekla na kameru a několikrát zakašlala. „Jestliže chcete dostat koronavirus a umřít, zavolejte mi. Sejdeme se a zkrátím váš život,“ doplnila.

Video šokovalo sociální sítě a po Lorraine začala pátrat policie. „Identifikovali jsme ženu viděnou na sociální síti prohlašující, že je pozitivní na Covid-19, je to osmnáctiletá Lorraine Maradiagaová a je stíhána za výhružky terorismem,“ uvedla v neděli policie v prohlášení. Podle informací britského deníku Daily Mail byla Lorraine v úterý zatčena.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání