Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šokující noční zločin! U kostela našli zavražděnou paní

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reuters)
28. března 2020
20:27

Mrtvolu asi 40leté ženy našli svědci u baptistického kostela v Londýně. Na těle měla mnohočetná poranění a podle všeho trvalo přes 12 hodin, než si jí někdo všiml.

Zavražděná žena byla podle britského Mirroru nalezena ve čtvrtek odpoledne nedaleko baptistického kostela Memorial Community Church. 

Velitel policie pro severovýchodní oblast Londýna Richard Tucker popsal, že na místě došlo  k „šokujícímu incidentu“. Policisté se domnívají, že ke zločinu došlo mezi 0:45 a 1:45 místního času. Tělo bylo ale nalezeno až odpoledne a policii na místo přivolali krátce po 15. hodině.

Detektiv Darren Jones řekl: „Tvrdě pracujeme na tom, abychom stanovili, za jakých okolností se to oběti stalo, a v tomto stadiu jsme otevření různým možnostem, pokud jde o motiv.“

Jak uvedl, pro vyšetřování vraždy byl určen zvláštní tým, který pročesával ulice a pátral po tom, kdo by za zločin mohl být zodpovědný. „Naše myšlenky náleží oběti a její rodině,“ řekl Jones. Londýnská policie uzavřela celou oblast a začala také pátrat po rodině oběti, aby jí mohla sdělit tragickou novinu. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání