Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka se přidala k nebezpečné sektě, její děti (7 a 17) záhadně zmizely! A tři mrtví příbuzní

Autor: rn - 
4. března 2020
10:06

Kolem novomanželského páru Lori Valowové (46) a Chada Daybella (51) z amerického Idaha se v posledních pár měsících děly samé otřesné a podezřelé věci. Tři úmrtí členů rodiny, dvě nezvěstné děti a všechno obestíral závoj lží! Americká média uvádějí, že oba manželé jsou zřejmě členy nebezpečné sekty.

Prvním mrtvým se stal bývalý muž Lori Vallowové, který byl v červenci minulého roku zastřelen. Bratr Vallowové zemřel půl roku nato za nevyjasněných okolností. Třetím mrtvým byla bývalá žena budoucího partnera Lori Chada Daybella.

Ta zahynula v srpnu minulého roku. Krátce nato se Vallowová a Daybell vzali. Ačkoli vyšetřovatelé nejdříve ženinu smrt považovali za přirozené úmrtí, později začali případ kvůli jistým podezřelým okolnostem zkoumat zevrubněji.

Policie dále již pět měsíců pátrá po dvou nezletilých dětech zatčené ženy, chlapci Joshuu Vallowovi (7) a jeho nevlastní sestře Tylee Ryanové (17). Že by se s nimi mohlo dít něco špatného, dali strážcům zákona vědět jejich prarodiče, když dlouho nebyli v kontaktu s malým Joshuou, který kromě toho, že byl adoptovaný, měl také speciální potřeby.

Podle informací televize CNN oba manželé policii lživě tvrdili, že děti poslali k rodinným známým do Arizony. Než lež o místě pobytu dětí policie odhalila, byli manželé už dávno na cestě na Havaj. Jak ukázalo další vyšetřování, žádné děti s nimi na ostrov nepřicestovaly.

V lednu havajská policie dala matce lhůtu do konce měsíce, aby děti do té doby předala úřadům. Protože tak neučinila, 20. února policie matku dětí zatkla a obvinila ji z několika závažných trestných činů.  

Těsně před zadržením bylo vypátráno opuštěné skladiště, jež si Vallowová kdysi pronajala. Kromě sportovního vybavení a oblečení bylo na místě nalezeno také album s fotkami obou dětí a pokrývky, taktéž potištěné snímky chlapce a děvčete. Jak vyšlo najevo, oba podezřelí manželé také lživě tvrdili, že jejich dcera Tylee je už rok po smrti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání