Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pokus o vraždu v Kladně: Mladá ženy prý pobodala muže a utekla. Policie ji po chvíli dopadla

Aktualizováno -
14. února 2020
12:18
Autor: VaB - 
13. února 2020
21:32

Kriminalisté vyšetřují čtvrteční pokus o vraždu v Kladně. Sedmadvacetiletá žena měla pobodat muže a následně utéct. Policisté jí vypátrali. Muže (42)musel do nemocnice transportovat vrtulník. 

Náhodní svědci nalezli ve čtvrtek večer v Kladně - Kročehlavech v podchodě pobodaného muže (42). Okamžitě zaalarmovali záchranáře a policii. 

„Muž byl při vědomí, utrpěl bodná poranění v oblasti hrudníku. Po nutné intenzivní péči byl letecky přepraven do Ústřední vojenské nemocnice," uvedla pro Blesk mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. 

„Přímo na místě si událost převzali krajští kriminalisté, kteří s ohledem na způsob a okolnosti napadení muže událost kvalifikovali jako zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu," uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková. 

Sedmadvacetiletá žena, která měla muže pobodat, z místa utekla. „V rámci prováděného šetření následně policisté zadrželi v jedné z místních ubytoven, kde také mělo podle všeho k napadení dojít, 27letou partnerku muže, kterou z činu podezřívají," sdělila Suchánková. 

Žena je v policejní cele v režimu zadržení. Kriminalisté se případem nadále zabývají. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání