Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vítr vyvrátil strom a zavalil auto: Sportovec Jirka neměl šanci to přežít!

Autor: chal, ČTK - 
8. února 2020
05:01

Silný vítr kolem Mladé Boleslavi ve středu porážel stromy. U Sudoměře jeden z nich bohužel padl na projíždějící auto, ve kterém seděl sportovec Jiří D. Mladý řidič bohužel utrpěl zranění hlavy, kterým i přes pomoc záchranářů podlehl.

Mladoboleslavské hasiče ve středu zaměstnalo několik stromů popadaných na silnice. V jednom případě museli zasahovat i záchranáři, to když strom krátce před sedmou ráno u Sudoměře nešťastně zavalil projíždějící auto, ve kterém zůstal zaklíněný a vážně zraněný řidič Jiří D.

Na místo vyjeli záchranáři, ovšem jejich práci ztížil jiný vyvrácený strom. „Cestu k nehodě posádkám zkomplikoval necelý kilometr před nehodou další spadlý strom, který blokoval silnici. Záchranáři museli kvůli překážce využít jinou trasu," vysvětlila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

„Bohužel muž utrpěl velmi vážné poranění hlavy, kterému i přes snahu záchranářů na místě podlehl," dodala mluvčí.

Šokující zpráva o smrti Jiřího jeho přátele naprosto zdrtila. Pod facebookovým statusem kamaráda, který o Jirkově smrti informoval, se rychle shromáždily desítky smutných vzkazů a kondolencí. „Proč zrovna Jirka, byl super kámoš, dělal jsem s ním. Nedokážu si představit, že už ho nebudu potkávat,“ napsal Martin Š.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání