Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hororový porod: Lékaři při císaři řízli dítě do tváře! Moc se mrskala, řekli matce

1. února 2020
10:11

Šokující fotky obletěly internet. Je na nich novorozenec s řeznou ránou přes půlku tvářičky. Ta měla vzniknout při císařském řezu, ke kterému se lékaři rozhodli během porodu 19leté matky v porodnici v ruském Kyštymu.

Když u 19leté Darji začal porod, nic nenasvědčovalo tomu, že by neměla porodit přirozenou cestou. Jenomže dítě na poslední chvíli změnilo pozici a lékaři se rozhodli pro císařský řez, uvádějí místní média.  

Dívka (†20) se ve zkouškovém zřítila z 12. patra koleje: „Úzkost, panika, strach z ponížení,“ popsal stresující období psychiatr

Darje bylo aplikováno epidurální anestetikum, nezabíralo však, proto ji lékaři uspali nitrožilním podáním anestezie. Když se mladá maminka vzbudila z narkózy a poprvé uviděla svou dceru, zůstala v šoku. Její tvář hyzdí několikacentimetrová řezná rána. Doptávala se pochopitelně lékařů, co se stalo. Ti jí měli odvětit, že se „holčička neměla tolik mrskat“, uvedl na sociální síti VKontakte portál trevogznie_novosti.

U mladé maminky se krátce po císařském řezu objevily horečky, i přes nasazení antibiotik svou dceru kojí. Nemocnice se k případu ještě nevyjádřila.

janaanajd@seznam.cz ( 15. května 2020 17:05 )

To se léčí běžně psychofarmaky pokud je matka nervózní. Stejně tak jako nespokojenost v práci nebo přílišné běhání dítěte ve školce.

Aia Rebelka ( 7. února 2020 23:37 )

Blik cvak, rezne ranky u cisaru nejsou vyjimecne, do obliceje malo, ale zadna extra vyjimka to neni. Spis me desi ta nebetycna naduzivanost cisaru. 15 % kopiruje tak incidenci tech problemu lidske rasy, zbytek je naduzivanost. To je ale vseobecny fakt.

brysovad@seznam.cz ( 2. února 2020 21:44 )

před 40 lety se mi to také stalo , porod císařským řezem , řezná rána pár cm pod okem , 3 stehy , žádná omluva prostě STALO SE

dablicek82@seznam.cz ( 2. února 2020 08:31 )

Nam se to tez stalo...maleho rizli u spanku tez kousek od oka..

nemocna ( 1. února 2020 18:41 )

Kdyby to doktor udělal mému dítěti dokopala bych mu přirození až by se svíjel na zemi, když to neumí nemá tam co dělat, řez se nedělá do hloubky a je jedno zda se dítě pohybuje, nedával pozor a chtěl to udělat rychle at má práci za sebou bylo mu jedno co se může stát hlubším řezem, pokud dítě změní při porodu polohu i to jde vyřešit otočit ho bez řezu do břicha, v rusku je zázrak kdo tam přežije, doktoři jen ve městech a kdo bydlí dál na vesnicích má smůlu lékaři neexistují pomoc žádná, chudák děvčátko bude mít celoživotně jizvu na tváři

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání