Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve školce v Klášterci nad Ohří měli děti nutit jíst až do pozvracení: Policie chce obžalovat tři lidi

Ve školce v Klášterci nad Ohří měli děti nutit jíst až do pozvracení: Policie chce obžalovat tři lidi (ilustrační foto)
Ve školce v Klášterci nad Ohří měli děti nutit jíst až do pozvracení: Policie chce obžalovat tři lidi (ilustrační foto)  (Autor: Madgerly, CC SA BY 2.0 / Needpix.com)
Autor: dce - 
17. ledna 2020
14:11

Zapeklitý případ řešila policie v Klášterci nad Ohří. Jedna z matek obvinila učitelky z místní školky, že mají být na děti vulgární, pleskat je a nutit je do jídla, dokud se nepozvrací. Policie nyní podala návrh k obžalobě tří osob.

Matka na školku podala trestní oznámení loni v létě. „Nejen že děti nutí jíst do pozvracení, nesmí se ani odkrýt, když je jim vedro při spaní, jinak je učitelky vulgárně napadají a pleskají je. Děti se bojí i pozdravit, bojí se okolí, počůrávají se a podobně,“ řekla Deníku jedna z matek. Sama ovšem tuto zkušenost nemá, o všem jen slyšela od ostatních rodičů i učitelek.

Kauza spustila lavinu proti školce i jejímu vedení - zejména pak na sociálních sítích, kde místní požadovali vyhazov pro všechny zúčastněné. Policie potvrdila, že se zabývá oznámením na školku, podrobnosti ale nesdělila.

Podle deníku MF Dnes policie už případ dořešila. „Dostali jsme od policie návrh na podání obžaloby na tři osoby,“ potvrdila chomutovská státní zástupkyně Iveta Přecechtělová. Ani ona ale nebyla sdílná a nic bližšího k případu nesdělila. Zda jsou tak skutečně obviněné učitelky, není jasné.

K věci se nechce vyjadřovat ani ředitelka školky, která nařčení z týrání odmítala už loni.

19.3.1977 ( 17. ledna 2020 15:07 )

Za Komančů úplně normální.....

karambol ( 17. ledna 2020 14:32 )

tu verbež učitelek nechat žrát,a žrát,a žrát až se poser.u,poblijou,a na závěr pořádný výklep a do basy dobytek!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání