Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Judita (16) obžalovaná z vraždy Tomáše (†16) vypovídala u soudu: Šokující fakta o případu

  • Autor: shp - 
    9. 1. 2020
    13:38

    Vražda Tomáše (†16) ve slovenské Žilině je případem, který ostře sleduje celé Slovensko. Podle původních informací ji měl spáchat falešný odpočtář elektřiny. Obviněna z ní byla nakonec jeho stejně stará kamarádka Judita. Ta se ve čtvrtek postavila před soud. Takto se zapeklitý případ dosud vyvíjel.

  • 1.16. 5. 2019 – vražda

    V 5. poschodí bytu na žilinském sídlišti Vlčince zemřel v ukrutných bolestech student Tomáš (†16). Vrah mu zasadil 51 ran nožem. Pachatelem měl být podle slov Judity falešný odpočtář elektřiny.
    Dům, kde k vraždě Tomáše (†16) došlo. Dům, kde k vraždě Tomáše (†16) došlo. | Pluska.sk - Pavol Konštiak, Facebook

  • 2.20. 5. 2019 – obvinění Judity

    Po pár dnech nastal zvrat. Policie z brutální vraždy obvinila Juditu. Jedním z nejsilnějších důkazů je 31centimetrový nůž s čepelí o délce 18,5 cm. Policisté ho našli ve studentském pokoji Judity. Na vražedné zbrani byly podle webu stopy krve Tomáše i Judity.
    Judita Judita | Facebook

  • 3.23. 5. 2019 – vazba

    Soudce Okresního soudu v Žilině poslal obviněnou do vazby. Judita měla v tu dobu ruce obvázané kvůli zraněním, které si podle policie způsobila sama při bodání. „To, co se stalo, je jedno velké nedorozumění, nevím, jak k tomu došlo. Tomáš byl můj nejlepší kamarád a je mi to všechno neskutečně líto,“ vyjádřila se k incidentu Judita. Dál odmítla vypovídat. Právě tato slova, a tedy nejasnost motivu, byla jedním z nejdůležitějších důvodů, proč poslal soudce dívku do vazby.
    Juditu (16) přivedli před soud. Ten ji kvůli podezření z vraždy Tomáše (†16) poslal do vazby. Juditu (16) přivedli před soud. Ten ji kvůli podezření z vraždy Tomáše (†16) poslal do vazby. | Pluska.sk - KON

  • 4.25. 5. 2019 – luxusní poměry

    Provalilo se, že Judita pochází z luxusních poměrů a její sestra žije v Londýně se synem vlivného žilinského podnikatele. Juditina matka Katarína je jediným vlastníkem nadstandardního bydlení v 5. poschodí. Podle sousedů si ho mohla máma jen těžko dovolit z běžného učitelského platu. Přijít k němu měla po rozchodu s Juditiným otcem. S dcerou bydlela sama.
    Judita Judita | Facebook

  • 5.9. 10. 2019 – zpověď mámy Tomáše

    Tomášova matka Andrea promluvila se slzami v očích nad hrobem syna. „Takovouto smrt si nezaslouží nikdo, je to pro nás nesmírně těžké, ale stále je to nic v porovnání s tím, co se stalo Tomáškovi,“ prohlásila. 
    Smrt Tomáše (†16) je více než podivná. Smrt Tomáše (†16) je více než podivná. | Pluska.sk - Pavol Konštiak, Facebook

  • 6.10. 10. 2019 – pokus o propuštění

    Judita se už třikrát pokusila dostat na svobodu. Protože se vyšetřování blížilo k závěru, znalecké posudky byly hotové a všichni svědci s výjimkou jednoho vypovídali, existovala možnost, že se jí to podaří. Soud však rozhodl, že zůstane za mřížemi – přesněji řečeno ve vězeňské nemocnici v Trenčíně. Proč je hospitalizovaná, nekomentoval.
    Judita Judita | Facebook

  • 7.30. 10. 2019 – srdcervoucí sloh

    Rodiče oběti zveřejnili slohovou práci svého jediného syna, ve které vidí děsivou předtuchu. „Chtěl bych dosáhnout hodně úspěchů, založit si rodinu a vést zábavný a harmonický život. Též bych rád cestoval, ale kdoví, jaké má osud se mnou plány,“ napsal Tomáš ve slohovce. 
    Zavražděný Tomáš Zavražděný Tomáš | Facebook

  • 8.4. 11. 2019 – záruka za Juditu

    Elitní Gymnázium Varšavská cesta dalo záruku za Juditu, že dohlédne na její chování v případě, že bude propuštěna na svobodu. Matka Tomáše vyzvala učitele, kteří se zaručili za Juditu, ať se jí přijdou podívat do očí. Soud Juditu z vazby nepropustil. 
    Judita Judita | Facebook

  • 9.12. 11. 2019 – obžaloba

    Policie ukončila vyšetřování a prokurátor obvinil Juditu z obzvlášť vážného zločinu vraždy. Přestože je mladistvá, hrozí jí dlouholetý trest.
    Juditu (16) přivedli před soud. Ten ji kvůli podezření z vraždy Tomáše (†16) poslal do vazby. Juditu (16) přivedli před soud. Ten ji kvůli podezření z vraždy Tomáše (†16) poslal do vazby. | Pluska.sk - KON

  • 10.16. 12. 2019 – tichý protest

    Bývalý žák gymnázia Eduard Žanony (21), který je zároveň známým Tomášovy rodiny, se rozhodl jednat a organizuje protest a blokádu Juditina a Tomášova gymnázia. Na veřejnost se dostala jména 4 pedagogů, kteří se zaručili za Juditu a zneužili přitom hlavičkový papír školy. U školské komise na ně byla podána stížnost. 
    Tomáše pohřbili. Přišli všichni spolužáci Tomáše pohřbili. Přišli všichni spolužáci | Pluska.sk

  • 11.17. 12. 2019 – soukromí detektivové z Česka

    Na sociálních sítích se objevil status, ve kterém neznámí autoři píšou, že jsou soukromí vyšetřovatelé ze Slovenska i Česka, kteří se snaží do případu vnést nové světlo a pomoci Juditě. „Máte informace, které jste nikomu ještě neřekli? Pomozte Juditě, máte její budoucnost ve svých rukou,“ pokračují neznámí autoři s tím, že jsou připraveni za informace, které budou mít klíčový charakter, vyplatit odměnu. Právní kancelář Novému Času potvrdila, že služby si objednali rodiče Judity.
    Judita Judita | Facebook

  • 12.9. 1. 2020 – soud

    Soud začal ve čtvrtek o půl deváté ráno. Soudkyně z něj vyloučila veřejnost. Důvodem je věk obžalované i oběti. Web uvedl, že k soudu nepřišli Tomášovi rodiče. Jsou na tom totiž špatně. Dostavila se pouze teta. Judita přišla do soudní síně roztřesená a s vlasy spuštěnými do obličeje. Dívka je údajně pod silnými medikamenty.
    9. ledna 2020 přivedla ostraha Juditu k soudu, aby podala výpověď. 9. ledna 2020 přivedla ostraha Juditu k soudu, aby podala výpověď. | Pluska.sk - lie

defakto ( 13. března 2020 23:59 )

...obvinená bola určite po čine podrobená psychiatrickým vyšetreniam , ale o ich výsledku sa nikde nepíše. Udivuje ma , že nejakí učitelia z jej školy podporujú jej prepustenie z vazby a dokonca sú ochotní sa za nu zaručit ! Títo ludia sú bud podplatení , alebo tiež potrebujú psychiatra .

karambol ( 10. ledna 2020 08:47 )

doživotí pro tu zrudu rozmazlenou!!

t a titani ( 10. ledna 2020 00:33 )

...ty si asi negramotny vol, ktory hnije na uliciach...T-a

villon ( 9. ledna 2020 22:35 )

Judita tiež upálila palicu Holofernovi, žiadnu Salome nepotrebuje.

t a titani ( 9. ledna 2020 20:13 )

Judita? or Salome? (vyziadala si ako dar od vladara odseknutu hlavu Jana Krstitela). Judita darmo si zakryva hlavu metlou riedkych vlasov, tak ako Alena Z. z jej uz uverejnenej fotky nemam najlepsi pocit, na 16 rokov predcasne prestarla, falosnym zralocim usmevom.

Este pred jej pravoplatnym odsudenin, mal by byt prijaty slov. zakon ktory by umoznoval odsudit mladistvych ako dospelych za mimoriadne brutalne vrazedne ciny, tak ako je to v mnohych US statoch. Tato Judita zastitena movitymi rodicmi, socialne dobre prepojenymi, studujuca na najlepsiej skole by mala byt potrestana za svoj pervezny zakerny cin nie 15 ale najmenej 30 rokmi vazenia, a jej matka (ucitelka?) tiez by si mala odsediet par rokov ze vychovala takuto ludsku zrudu.

Zarazajuce ako tie iste spolocenske vazby orodujuce za Juditine okamzite prepustenie z vazenia sa znazia dostat Juditu zo zasluzeneho trestu. Zakerne zavrazdila nadejneho mladeho cloveka pravdepodobne len preto ze a) nechcel mat s nou sex b) dal jej najavo ze nema dalsi zaujem o nu...to Judita ktora mala absolutne vsetko nemohla asi stravit...a preto bodala a bodala...nepouzila ani drogy a alkohol predty...ale na sude bude asi tvrdit, ze mlady muz ju chcel znasilnit...ak s tou verziou neprisla ihned po vrazde, tak asi to mohlo byt naopak...

Keby Judita pochadzala z romskej osady, tak asi by s nou nikto nejednal v rukavickach ako slov. mas media!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání