Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrtelná nehoda v Chrudimi: Jeden řidič zemřel, několik dalších je zraněno!

Aktualizováno -
23. prosince 2019
14:36
Autor: ČTK, VaB - 
23. prosince 2019
12:21

Hromadná nehoda se smrtelným zraněním uzavřela v pondělí dopoledne silnici v Chrudimi. Při nehodě zemřel jeden řidič a několik dalších se zranilo. Celkem pět aut je poškozeno.  

Mezi kruhovými objezdy na silnici I/17 v Chrudimi zemřel v pondělí dopoledne při dopravní nehodě šestašedesátiletý řidič, další čtyři lidé utrpěli lehké zranění. Poškozeno je pět vozidel. Silnice byla tři hodiny zavřená. ČTK to řekla policejní mluvčí Eva Maturová.

Řidič, který při nehodě zahynul, cestoval vozem Renault Captur. Patrně při náhlém kolapsu jel jeho vůz bez kontroly. Zdravotní stav řidiče je jednou z vyšetřovacích verzí. Řidič podle mluvčího záchranářů narazil ve vysoké rychlosti do dalších vozidel.

Na místo nehody přijelo pět posádek, muže záchranáři bez úspěšně resuscitovali 45 minut. „Bohužel i přes veškerou snahu všech záchranářů pacient na místě zemřel. Zbylí čtyři pacienti byli převezeni s lehkými zraněními do Chrudimské nemocnice," uvedl Malý.

„Hasiči pomáhali zdravotníkům při ošetřování zraněných a při resuscitaci. Při nehodě byly čtyři osoby zraněny a jedna osoba utrpěla zranění, kterým na místě podlehla,“ uvedli pardubičtí hasiči. Dodali, že silnice byla po dobu zásahu uzavřena.  

Řidiči museli místo nehody objíždět. I tam se stala nehoda, byť méně vážná. „Na objízdné trase, která byla zřízena kvůli tragické nehodě, se stala další nehoda tří osobních vozidel. V tomto případě nejde o žádnou vážnou nehodu," uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

alter012 ( 23. prosince 2019 18:07 )

Sviňa rýchlosť v meste , medzi dvomi kruháčmi si to valia všetci 50km/h. Potom sa nedivme , že to takto dopadne!

pavel215_klafunda ( 23. prosince 2019 17:29 )

Ty seš taky sjetá guma, ale fest!

bizon_pepa ( 23. prosince 2019 15:32 )

Príma a můžeš dát fotky nahoře bez? Když už ti to moc nepálí, tak ať je aspoň sranda.

biomecour ( 23. prosince 2019 13:23 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání