Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůzný nález v horách: Muž našel jedenáct uřezaných klokaních hlav!

Autor: rc - 
31. prosince 2019
22:35

Strašlivá podívaná čekala na muže, který se vypravil do Modrých hor v Austrálii. Na tamní planině našel uříznuté hlavy jedenácti klokanů! Zvířata byla ubita k smrti.

Na sociální síti Facebook na stránce věnované ochraně klokanů v Austrálii se objevilo hororové video, které vzniklo v Modrých horách nacházejících se v Novém Jižním Walesu. Do hor se tam vypravil muž, který na planině našel jedenáct znetvořených klokanů, kteří byli patrně uloveni pro komerční účely. Po zvířatech zbyly jen hlavy a vnitřnosti!

„Máme tu jedenáct klokaních hlav. Jedno z nich je mládě. Nemá na hlavě žádné poranění po kulce,“ uvádí muž ve videu. „Tenhle byl střelen do krku a na zemi znehybněn tak, aby se k němu mohl střelec přiblížit a stoupl si na něj nebo ho zbil železnou tyčí. Byl ubit k smrti, zemřel na trauma. Kulka nebyla hlavní příčinou smrti,“ dodává muž s tím, že většina klokanů byla ubita k smrti navzdory tomu, že předpisy nařizují lovcům, aby klokany stříleli a zvířata tak zemřela humánně. 

Tohle není jediný hrůzný nález. Minulý měsíc zhruba 260km od města Melbourne bylo nalezeno 40 klokanů, kteří byli bez hlavy a v tělech měli kulky.  

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání