Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vánoce z pekla: Vtipálci hodili ze střechy gauč. Editě přerazil páteř i nohu!

Edita (30) telefonovala, když ji zasáhlo křeslo! Z vážnými zraněnými skončila v nemocnici (Ilustrační foto).
Edita (30) telefonovala, když ji zasáhlo křeslo! Z vážnými zraněnými skončila v nemocnici (Ilustrační foto).  (Autor: reprofoto youtube/stv news)
Autor: rc - 
17. prosince 2019
19:24

Vánoce v nemocnici stráví Edita Butkeviciutová, která skončila v péči lékařů poté, co na ni pracovníci hodili ze střechy gauč! Třicetiletá kosmetička skončila v nemocnici se zlomenou páteří, stehenní kostí a zlomeným kotníkem.

Edita Butkeviciutová, která pracuje v salonu krásy ve skotském městě Aberdeen, odcházela na polední pauzu. Třicetiletá kosmetička stála pod střechou a telefonovala se svým přítelem Danielem Ferreirou, když zničehonic se hovor přerušil!

Pracovníci z kanceláře, která se nacházela na střeše budovy, na ulici vyhodili gauč, které zasáhlo Editu stojící pod budovou! Žena ležela pod sedačkou dlouhých čtyřicet minut! „Slyšel jsem křičet ženu, tak jsem zavolal záchranku. Musel jsem jim třikrát opakovat, že na ni spadl gauč, protože tomu nedokázali uvěřit. Lidé jí přinesli deky,“ uvedl muž pro britský deník The Sun, který zraněné Editě přiběhl na pomoc.

Daniel netušil, co se stalo, že se hovor přerušil. Až o hodinu později mu volali z Editiny práce a vysvětlili mu, co se stalo. „Poslední dny byly šílené. Lékaři jsou k ní neuvěřitelně milí. Řekli, že Edita má štěstí, že přežila,“ uvedl Daniel s tím, že Edita utrpěla zlomeninu kotníku, stehenní kosti a má zlomenou páteř. Má zatím za sebou operaci páteře a kotníku, další ji čekají. Vánoce stráví v nemocnici a zatím není jasné, kdy ji lékaři propustí.

Strážci zákona v souvislosti s nehodou obvinili dva muže (31 a 26).

Amant ( 18. prosince 2019 00:49 )

Neměla tam tak blbě stát. Na člověka může spadnout cokoliv, na tohle pindu spadl gauč.

sigmae ( 18. prosince 2019 00:10 )

ožralí cocoti, ať jí platí jak mourovatí...poté co si odsedí ublížení na zdraví

andorea ( 17. prosince 2019 20:36 )

To nebyli vtipálci, ale ***.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání