Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Policie hledá Nikolu (15) z České Lípy: Rodina o ní už 10 dní nic neví

Nikola utekla z domova
 (Autor: Facebook)
Autor: chal - 
30. listopadu 2019
09:16

Severočeští policisté pátrají po 15leté Nikole z České Lípy. Dívka utekla z domova, kde byla na povolené vycházce z výchovného ústavu.

Ve středu 20. listopadu utekla z domova Nikola Motyčáková z České Lípy. Podle policistů jde o notorickou útěkářku. „To, že se svévolně vzdálila z domova nebo z výchovného ústavu, se nestalo poprvé,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Právě ve výchovném ústavu v Kostomlatech pod Milešovkou by Nikola nyní měla být. Doma byla pouze na povolené vycházce. Kde se Nikola nachází, neví její rodina, ani zaměstnanci ústavu.

Dívka má dlouhé černé vlasy a modré oči. Při odchodu na sobě měla khaki bundu s kapucí a kožíškem a žluté tepláky nebo tmavé elastické kalhoty. Obuté měla bílé tenisky.

Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání. V případě, že Nikolu někdo viděl, nebo ví, kde se nachází, má se ozvat na linku 158 nebo kteroukoliv policejní služebnu.

kandal.m@seznam.cz ( 1. prosince 2019 12:44 )

No pokud je v Kostomlatech nedivím se , že utíká měla jsem tu čest se tam podívat a dost jsem o něm slyšela. Myslím , že i ombudsmanka zasahovala do chodu v tomto ústavu. Ať je tam z jakého kolik důvodu věřte že je to tam dost na psychiku. 😞

Oxana Pavelkova ( 1. prosince 2019 10:17 )

No ta vypadá jako dospělá kujva 🙈

salto ( 30. listopadu 2019 18:36 )

Odešla dívka, vrátí se žena

Deneček ( 30. listopadu 2019 13:22 )

"Vydělává" na moderní mobil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání