Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Náklaďáku se při jízdě uvolnilo hydraulické rameno: Ničilo vše, co mu stálo v cestě

Autor: DH - 
4. listopadu 2019
16:41

Ve slovenské obci Snina došlo ke kuriózní dopravní nehodě. Během jízdy se tu nákladnímu vozidlu uvolnilo hydraulické rameno, které posléze zničilo prakticky vše, co mu stálo v cestě. Nakonec vůz skončil v příkopě.

K nehodě došlo okolo šesté večerní ve čtvrtek za obcí směrem do Pčoliné. Nákladní auto po nehodě skončilo mimo vozovku. Předtím ale páchalo mnoho škod a silnice byla na čas obousměrně uzavřená.

„Uvolnila se mu hydraulická ruka, poškodila několik sloupů elektrického vedení a nakonec skončila v plotu rodinného domku,“ uvedl TV Joj majitel odtahové služby Róbert Čabák. Auto podle něj navíc kompletně strhalo dráty. To potvrdili i provozovatelé sítě. „V důsledku kolize došlo k poškození 4 podpěrných sloupů a 300 metrů kabelu,“ řekla mluvčí Východoslovenské energetiky Andrea Danihelová.

Sedmapadesátiletý řidič vozidla se k nehodě odmítl vyjádřit. Auto se nejprve snažil vyprostit sám, ale to se mu nepodařilo. Pomáhat mu museli specialisté, kteří ale měli i tak plné ruce práce. Vozidlo se totiž v příkopě div úplně nepřevrátilo. Naštěstí vše dopadlo dobře a jako zázrakem nebyl navíc nikdo zraněn.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání