Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ranní peklo na dálnici D1: Dvě nehody zkomplikovaly provoz: Řidiči uvázli v dlouhých kolonách

Ranní peklo na dálnici D1: Dvě nehody komplikují provoz ve směru na Prahu, tvoří se kolony. (Ilustrační foto)
Ranní peklo na dálnici D1: Dvě nehody komplikují provoz ve směru na Prahu, tvoří se kolony. (Ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku, aktu.cz)
Autor: VaB - 
17. října 2019
09:08

Provoz na dálnici D1 byl ve čtvrtek od rána opět problematický. Dvě nehody zkomplikovaly provoz u Chocerad ve směru na Prahu. K další bouračce došlo na nájezdu na dálnici u Hvězdonic. Výsledkem byly dlouhé kolony ve směru na Prahu.

Velkým dopravním problémům čelili řidiči na D1 ve čtvrtek ráno už od sedmé hodiny. Informoval o nich server Novinky.cz. Původní zprávy byly takové, že zde došlo k hromadné nehodě. Policie později ale upřesnila, že došlo během dvou nehod po sobě ke srážce tří osobních aut a jednoho nákladního. 

„Nehody se obešly bez zranění. Došlo k nim na nájezdu na dálnici na 29. kilometru,“ uvedla pro Novinky mluvčí policie Eva Stulíková. Dodala, že dálnice ve směru na Prahu je od půl deváté ranní průjezdná jedním jízdním pruhem.

Policisté se snaží nehodu co nejrychleji vyřešit, aby mohl být kompletně obnoven provoz. I přes to se ale ve směru na Prahu od obce Ostředek tvoří dlouhé kolony.  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání