Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Máma (†30) se chtěla vyfotit na motokáře: Vyletěla z dráhy a spadla do rokle!

Ilustrační fotka
Ilustrační fotka  (Autor: Michal Beránek)
Autor: rc - 
5. října 2019
10:17

Tragicky skončila dovolená na Kanárských ostrovech pro třicetiletou Kerry Slaterovou z Velké Británie. Žena se chtěla vyfotit během jízdy na motokáře, chvilka nepozornosti ji ale stála život. Vozidlem prorazila zábrany z pneumatik a spadla do rokle!

Na slunný ostrov Tenerife vyrazila Kerry Slaterová, která v Anglii pracuje jako asistentka učitele, se svým přítelem. Partneři si kromě vodních radovánek chtěli užít i trochu adrenalinu, a tak vyrazili na motokárovou dráhu poblíž města Adeje.

 

„Ubytovali jsme se v hotelu, šli jsme do baru a dali si něco k pití. Poté jsme šli do dalšího baru mimo hotel, kde jsme si dali další skleničku. Viděli jsme motokárovou dráhu při cestě na hotel. Vypadalo to jako zábava, tak jsme se rozhodli, že tam půjdeme,“ popsal Kerryin partner John Wilcock pro britský deník Daily Star.

Na dráze nebylo moc lidí a tak šli hned na řadu. Zaměstnanci jim dali helmy a pustili je hned za volant, údajně aniž by s nimi probrali bezpečnostní pravidla. „Dali nám helmy, ale nedali nám žádné instrukce. Bylo to jen jako, dej nám peníze a běž pryč. Nepamatuji si, že by tam byly nějaké bezpečnostní značky. Vybavuji si, že helma nebyla moc dobrá. Kellyina po nehodě spadla,“ uvedl Wilcock a dodal, že v motokárách nebyly ani bezpečnostní pásy. „Vozidla vypadala také trochu staře. Moc jsem ale o tom tehdy nepřemýšlel, chtěli jsme si jen užít zábavu,“ řekl s tím, že poté, co se rozjeli, se stala tragédie.

Kerry se chtěla za jízdy vyfotit, což se jí stalo osudným. „Pamatuji si, že měla mezi nohami mobil, poté se začala fotit. Když jsme projeli první zatáčkou, byla daleko přede mnou, poté vzala mobil, a když jsme projeli druhou zatáčkou, byla vedle mne. Měla telefon v ruce. Jela rovně, ale pak narazila do ohraničení a byla ve vzduchu. Měla zahnout, ale jela přímo rovně,“ vzpomíná na tragický moment Wilcock. Kerry, která vychovávala syna, nepřežila. 

 

DWEI ( 5. října 2019 14:45 )

Z nadpisu jsem byla krapet zmatená, ale to asi každý Podle článku měla mladá žena naváto a ještě si dělat za jízdy selfie.....to byla fakt blbka!!!! Takhle hazardovat se životem - chudáček malý synek, který přišel o mámu

jasnovidec01 ( 5. října 2019 13:59 )

Máma (†30) se chtěla vyfotit na motokáře:-- Vyletěl--- ???? z dráhy a spadla do rokle! tak spadla nebo spadl ???kdo se vlastně zabil ?

panchovilla ( 5. října 2019 10:53 )

Už jsem jen viděl titulek a tušil jsem,že oběť je z USA nebo Británie Hlavně jak se to snaží svádět na obsluhu a pak řekne,že měla mobil mezi nohama...

slovan1954 ( 5. října 2019 10:29 )

Múúúúú!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání