Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Natálku (19) hledalo s Jágrem celé Česko: Maminka promluvila, kde byla a jak jí je!

Aktualizováno -
22. září 2019
11:13
Autor: šim - 
22. září 2019
08:31

Před týdnem odjela do Prahy, kde si našla práci zdravotní sestřičky, stavila se ještě u dědečka v Třebíči, pak se po 19leté Natálce z Boskovic slehla zem. Její telefon byl nedostupný, hledalo ji celé Česko, zoufalou prosbu o pomoc sdílel také Jaromír Jágr nebo Jitka Čvančarová. Nyní konečně přišla další zpráva. Natálka se našla! Maminka ztracené natálky promluvila! 

V Praze měla domluvené zaměstnání i ubytování, začátek nového života se pro rodinu Natálky změnilo v obrovské drama. Pět dní se rodině neozývala, nikdo nevěděl, co s dívkou je. Sociální sítě zaplavily žádosti o pátrání po mladé zdravotní sestřičce. Prosbu sdílely tisíce lidí včetně slavných – Jaromíra Jágra, Pavla Novotného, Jitky Čvančarové nebo Alice Bendová. Prosila rodina, maminka Natálky se nemohla ubránit slzám, když všem, kteří se zapojili, v rozhovoru pro Blesk děkovala.

V úterý policie vyhlásila pátrání, několik dní však žádné nové zprávy nepřicházely. Až nyní. Natálka se našla. „Je v pořádku. Rodina, stejně jako i my, děkuje všem, kdo se zapojili do hledání, a to i sdílením příspěvků. Skvělá zpráva!,“ uveřejnila v sobotu na svém facebookovém profilu Městská policie Brno. „Natálka je na cestě domů,“ dodali ještě.

„Můžu potvrdit, že Natálka se našla, je živá a zdravá a je u nás doma. Byla skutečně v Praze, víc k tomu ale zatím nemohu kvůli vyšetřování sdělit. Chci strašně moc poděkovat všem, kdo se do pátrání zapojili, ať už prostřednictvím sociálních sítí, tak i vám novinářům, kterým nebyl osud mé dcery lhostejný. Rodičům všech dětí radím, aby k tomu podobně přistupovali jako já, velmi to pomohlo. Jsem extrémně šťastná a vděčná,“ řekla pro Blesk.cz maminka nalezené Natálky.

Dobrá zpráva se začala okamžitě šířit internetem. Ozval se také Natálčin příbuzný. „Děkuji všem za pomoc a sdílení. Děkuji moc,“ napsal na Facebook. Oddechl si také Jaromír Jágr, který o dobré zprávě informoval na svém profilu.

Uplnyhovado ( 24. září 2019 09:26 )

Až menzes zastavil její cestu za poznáním.

nafra ( 23. září 2019 23:13 )

zdravotní sestra v 19 letech? To asi studovala v Plzni

ruchoff ( 23. září 2019 17:13 )

Komedie s Natálkou skončila, na nic se neptejte, nepátrejte
Je dost divné že sluníčkáři nehledají právě ztracenou 12letou Denisku z diagnoťáku. Ta asi nemá tak jasné anti názory na Babiše a jeho voliče. Natálka počítám přijde na blížící se demonstrace poděkovat svým "zachráncům". To bude subces !

brano34 ( 23. září 2019 16:30 )

Pokud si sháněla peníze sexem, tak tu zdravotní sestřičku jí už nikdo nebude věřit, ale nový dům, nové auto... co by její rodiče ještě chtěli?

XYZ3 ( 22. září 2019 22:17 )

Natálka se píše s velkým písmenem..ale to vlastně všichni ví..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání