Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maskovaný útočník s nožem drsně napadl mladou čerpadlářku (26)! Je za ním šňůra deliktů, říká policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR, AKTU.cz)
Autor: ČTK - 
29. srpna 2019
18:27

Policie zadržela mladíka podezřelého z přepadení čerpací stanice v Kladně. Údajně má na svědomí i několik krádeží a dalších trestných činů. Kriminalisté ho už obvinili, hrozí mu až pět let vězení. Nyní je ve vazbě, informovala dnes ČTK kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková.

Čerpací stanici v Libušině ulici přepadl podle policie patnáctiletý mladík v úterý před 4:00. Šestadvacetiletou ženu udeřil kovovým předmětem, když markovala jeho útratu. Poté vytáhl nůž, vyhrožoval jí a ukradl z kasy peníze a k tomu ještě cigarety a lahev alkoholu. Podezřelého podle popisu uvedeného napadenou ženou zadrželi nedaleko strážníci, poté si ho převzali policisté.

Muž je stíhaný za loupež, krádež, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. „Celkem byla škoda na odcizených věcech vyčíslena na více než sto tisíc korun, uvedla Nováková.

Dalších trestných činů se mladík podle policie dopustil v srpnu například v kladenském obchodním centru v ulici Petra Bezruče, kde ukradl peněženku, vloupal se i do prodejny smíšeného zboží v Erlebachově ulici a ve městě se pokusil o několik dalších krádeží. 

 

viho ( 29. srpna 2019 21:34 )

Asi nějaký chudák, možná oběť drog či půjčkového byznysu. Doba je zlá a obyčejní lidé nemají kde brát peníze. A člověk, co ukradl celé České republice o mnoho řádů víc, spokojeně sedí v čele vlády a právníci se nemohou rozhodnout, jestli se prý vůbec něčeho dopustil. Na něho se všichni chudáci v celé České republice musí skládat. Divná doba...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání