Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děsivé video z Karlovarska: Hasičům vyjel v zatáčce do protisměru kamion!

Autor: DH - 
5. srpna 2019
22:57

U Andělské Hory na Karlovarsku vyděsil řidič kamionu hasičský vůz, který v tu chvíli mířil k zásahu. V nepřehledné a nebezpečné zatáčce se nákladní automobil vyřítil v protisměru přímo na pohotovostní vůz. Ke srážce naštěstí nedošlo, vše ale zachytila palubní kamera.

Videozáznam z palubní kamery vznikl cestou k zásahu na silnici E48 přímo v nepříjemné zatáčce u odbočky na obci Hůrky.

Proti blikajícím hasičům se kamion v protisměru vyřítil velkou rychlostí a bylo jen velkým štěstím, že se nikomu nic nestalo. Svoji roli v tom hrál i fakt, že se nejednalo o velké vozidlo hasičů nebo cisternu, ale o velitelské vozidlo, se kterým jde pochopitelně lépe manévrovat.

Záběry z incidentu zveřejnili hasiči na svém facebooku, kde se okamžitě začaly rojit komentáře od ostatních uživatelů. Ti mají z nebezpečného místa, kde denně projedou desítky kamionů, strach. Podle některých může za vjíždění do protisměru na červeno natřený pruh. Řidiče prý mate. Nejčastěji tu prý do špatného pruhu vjíždějí kamionisté z cizích zemí.

snehulak ( 6. srpna 2019 11:49 )

Také jsem tam jel. Ten přiblý červený pruh mne také dostal chvíli do protisměru, protože takhle se běžně značí cyklistické stezky. Takže magoři nejsou kamioňáci, ale ti co tohle značení dali na běžnou vozovku.

prudentiacz ( 6. srpna 2019 08:22 )

Já v osobáku zažil to samé, ovšem s tím rozdílem, že proti jel hasičský vůz a já musel auto strhnout mimo silnici, aby mě nerozdrtil. Takže jako co?

PPP150W ( 6. srpna 2019 07:19 )

No tak hlavně, že se o tom ví. Teď se jen v klidu počká až tam někdo zemře a pak se s tím možná začne něco dělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání