Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Princ (†39) přišel o život na party plné drog a sexu: Předávkoval se jako jeho bratr?

Autor: tva, yks - 
3. července 2019
07:27

Princ Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi zemřel podle britských zdrojů během divoké party, na které se osazenstvo věnovalo užívání drog a sexuálním orgiím. Policie má údajně podezření, že by se mohl předávkovat tvrdými drogami. V jeho luxusním bytě, v němž party probíhala, se jich totiž našlo velké množství.

V Londýně náhle zemřel ve věku 39 let syn vládce arabského emirátu Šárdžá, princ Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi. Devětatřicetiletý módní návrhář a majitel vlastní módní značky Qasimi byl synem vládnoucího emíra Sultana bin Muhammada Al-Qasimiho. Pro sultána je to už druhá rodinná katastrofa, před lety zemřel i jeho druhý syn.

Podle serveru Daily Mail byli do luxusního bytu v exkluzivní londýnské čtvrti nejprve přivoláni záchranáři. Ti na místě našli jak prince, tak velké množství tvrdých drog, a přivolali proto policii.

Princ Khalid byl majitelem firmy vyrábějící mužské oblečení. Jeho společnost se prezentovala také během londýnského Týdne módy. Jak poznamenává Daily Mail, princ dosyta využíval svobody, kterou mu nabízel život v moderní britské metropoli.

Ve Spojených arabských emirátech vyhlásili v návaznosti na tragédii třídenní státní smutek. Princ Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi byl synem vládnoucího emíra Sultana bin Muhammada Al-Qasimiho. Pro sultána je to už druhá rodinná katastrofa, před lety zemřel jeho prvorozený syn.

Ten byl ve 24 letech nalezen rovněž v Londýně v koupelně svého domu. Podle deníku The Sun se kolem povalovaly injekční stříkačky a kolem ruky měl ještě uvázané škrtidlo.

demon.hk ( 3. července 2019 15:18 )

klasika, doma za chlast a orgie nechává kamenovat a sám lajnuje a nasává v UK. Aspoň se svět zbavil další úchylný fetky a to ještě dřív než se stihl namnožit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání